Witam wszystkich bardzo serdecznie...
- KONZIO
- Przyjaciel
- Lokalizacja: jest gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie, Świat w którym baśń ta dzieje się...
Witam wszystkich bardzo serdecznie...
Witam wszystkich i nowych i starych znajomych (z innego forum dot. karawaningu), nazywam się Konrad, jestem z okolic Warszawy, a konkretniej Piaseczna.
Na w/w innym forum, moja przygoda, z różnych powodów zakończyła się.
Ponieważ nie należę do ludzi, którzy po wywaleniu drzwiami, wracają oknem, a temat karawaningu jest mi od lat bardzo bliski ( z góry przepraszam tych, którzy moje wypociny na ten temat już czytali, ale chciałbym w nowym miejscu jak najlepiej się przywitać), długo bez towarzystwa, podobnych mi zapaleńców nie wytrzymałem.
Moja przygoda z karawaningiem zaczęła się właśnie od przygód z "Zapiekanką" z 1976r (rodziców), dla tego, pojawiłem się tutaj.
Nie była to również, jedna, jedyna Niewiadka, którą myłem, szorowałem i sprzątałem, bowiem pomagałem przy opiece, nad Niewiadówką również Wujaszkowi.
Teraz mam budkę produkcji Francuskiej, a konkretnie Caravelair Brasilia 375td, jednak przed jej zakupem jeździłem i oglądałem również Niewiadki.
Głos przewodni, przy tym zakupie, zabrała mimo wszystko osobista ma małżonka, która to powiedziała, "albo będzie kibel, albo nie będzie nic".
No, to wybrałem wersję z kibelkiem.
Jeżeli uda mi się, wydobyć zdjęcia, mojej "pierwszej", od której wszystko się zaczęło, zamieszczę je.
Także jeszcze raz, witam wszystkich bardzo serdecznie i mam nadzieję, że moja współpraca z Wami potoczy się w inny sposób, niż potoczyła się gdzie indziej.
Ze swojej strony mogę zaoferować dość bogatą, biblioteczkę karawaningową, trochę wiedzy technicznej, dużo chęci do pomocy, szczery (czasem aż za) osąd, no i dużo różnego rodzaju wiedzy ogólnej, a i też wydaje mi się, że trochę humoru.
Pozdrawiam
Na w/w innym forum, moja przygoda, z różnych powodów zakończyła się.
Ponieważ nie należę do ludzi, którzy po wywaleniu drzwiami, wracają oknem, a temat karawaningu jest mi od lat bardzo bliski ( z góry przepraszam tych, którzy moje wypociny na ten temat już czytali, ale chciałbym w nowym miejscu jak najlepiej się przywitać), długo bez towarzystwa, podobnych mi zapaleńców nie wytrzymałem.
Moja przygoda z karawaningiem zaczęła się właśnie od przygód z "Zapiekanką" z 1976r (rodziców), dla tego, pojawiłem się tutaj.
Nie była to również, jedna, jedyna Niewiadka, którą myłem, szorowałem i sprzątałem, bowiem pomagałem przy opiece, nad Niewiadówką również Wujaszkowi.
Teraz mam budkę produkcji Francuskiej, a konkretnie Caravelair Brasilia 375td, jednak przed jej zakupem jeździłem i oglądałem również Niewiadki.
Głos przewodni, przy tym zakupie, zabrała mimo wszystko osobista ma małżonka, która to powiedziała, "albo będzie kibel, albo nie będzie nic".
No, to wybrałem wersję z kibelkiem.
Jeżeli uda mi się, wydobyć zdjęcia, mojej "pierwszej", od której wszystko się zaczęło, zamieszczę je.
Także jeszcze raz, witam wszystkich bardzo serdecznie i mam nadzieję, że moja współpraca z Wami potoczy się w inny sposób, niż potoczyła się gdzie indziej.
Ze swojej strony mogę zaoferować dość bogatą, biblioteczkę karawaningową, trochę wiedzy technicznej, dużo chęci do pomocy, szczery (czasem aż za) osąd, no i dużo różnego rodzaju wiedzy ogólnej, a i też wydaje mi się, że trochę humoru.
Pozdrawiam
ad
- ddkrzysztof
- Fanklubowicz
Re: Witam wszystkich bardzo serdecznie...
Witamy Cie serdecznie na łamach naszego Fanklubu. Posty które piszesz nie są mi obce, ponieważ zaglądam również na karawaning, lecz bardziej jest mi bliskie to forum. Zaobserwowałem również tendencję odchodzenia z karawaningu np:
http://www.forum.karawaning.pl/viewtopi ... ight=konto
http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5873
http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5666
ale to już temat na osobny wątek.
Reasumując witaj i czuj sie dobrze z nami jak również z innymi fanklubami. Witaj w rodzinie
wróciłeś do źródeł
do zobaczenia na szlaku.
http://www.forum.karawaning.pl/viewtopi ... ight=konto
http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5873
http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=5666
ale to już temat na osobny wątek.
Reasumując witaj i czuj sie dobrze z nami jak również z innymi fanklubami. Witaj w rodzinie

Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
Witam imiennika
Dobrze się nam pisało na tamtym forum, to wierzę że podobnie będzie Tu
co się tam ostatnio dzieje niedobrego ...
i chyba jestem za krótko żeby to pojąć
a co do małżonki, to u mnie podobnie ... jak nowa budka, to większa niż eNka i z kibelkiem
ja nawet opracowałem już projekt wstawienia kibelka do eNki
W każdym razie Witam

Dobrze się nam pisało na tamtym forum, to wierzę że podobnie będzie Tu
co się tam ostatnio dzieje niedobrego ...

a co do małżonki, to u mnie podobnie ... jak nowa budka, to większa niż eNka i z kibelkiem

ja nawet opracowałem już projekt wstawienia kibelka do eNki

W każdym razie Witam

była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
-
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Siemka. Za rzadko bywam na karawaning.pl żeby wychwycić wszelakie zniesnaski, po za tym my sobie, inni sobie i Witamy 

C5 

-
- Fanklubowicz
witam i do zobaczenia na szlaku
Wyjazdy 2019 3096 km 27 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
Post usuniety
Ostatnio zmieniony sobota, 9 mar 2013, 19:40 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj serdecznie , wiec jak nic nowy " przyjaciel fanklubu "
życie jak droga, kiedyś się kończy...
Witaj KONZIO !Zawsze można naprawić swój błąd i zostać pełną gębą fanklubowiczem
Białystok Wita serdecznie!

poprzedni sprzęt Caravelair Silver, a Niewiadówka naprawde daje dużo radości

poprzedni sprzęt Caravelair Silver, a Niewiadówka naprawde daje dużo radości

Ostatnio zmieniony wtorek, 19 sty 2010, 16:20 przez zbicho, łącznie zmieniany 1 raz.
N 132 L + mercedes C 220 D
Witam nowego-starego znajomego 

Witam z Opola
Witam Sąsiada c(_) c(_) c(_) 

I ja Cię witam, ale z "pewną taką nieśmiałością" czy tez może lepiej z niepewnością

pozdrawiam elaola
- KONZIO
- Przyjaciel
- Lokalizacja: jest gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie, Świat w którym baśń ta dzieje się...
Dzięki Wszystkim za miłe przyjęcie.
Śmiać mi się chce, tylko z faktu, że więcej osób mnie tu chyba zna, niż nie zna.
Elu Olu, czy to z powodu tego, że boisz się kolejnej mojej transmisji na żywo (ze zdjęciami) z wirtualnego zlotu
Wiesz nie wiem, jakie są Twoje obawy co do mojej osoby, ale nie wiem również, czy jeśli masz takowe, wynikają one z faktu Twojej znajomości, mojego całokształtu "artystycznego", czy też (czego nie mogę sprawdzić, ale mogę się tylko domyślać, mogło zostać napisane na mój temat na innym forum).
Jeśli powód jest ten drugi, zapewniam Cię, że prawda leży zawsze po środku, a moje pożegnanie z tamtym forum odbyło się bez mojego uczestnictwa, ba nawet nie pozwolono mi wyjaśnić, zaistniałej sytuacji.
Trudno, nie zależy mi na tym specjalnie.
Znalazłem nawet metodę, na przerobienie polarków, tak żeby nie robić reklamy, a nie być stratnym.
Ale to, nieważne.
W tym miejscu mogę zapewnić również, że nie planuję wdawać się w jakiekolwiek "trudne" dyskusje.
Mam dosyć, za dużo później wrogów i za chwilę może mi do rejestracji zabraknąć, Polskich forów karawaningowych.
Nie ma jednak o czym dyskutować, bo wcale bym się nie zdziwił jakby, admin stąd za chwilę dał mi pierwsze upomnienie, za wyciąganie brudów i wylewanie żali.
Od razu piszę, nie o to chodzi.
Nowe miejsce, nowe forum, tamto gruba krecha.....
Pozdrawiam i nie wracajmy już do tamtego miejsca....
Śmiać mi się chce, tylko z faktu, że więcej osób mnie tu chyba zna, niż nie zna.
elaola pisze:I ja Cię witam, ale z "pewną taką nieśmiałością" czy tez może lepiej z niepewnością![]()
![]()
Elu Olu, czy to z powodu tego, że boisz się kolejnej mojej transmisji na żywo (ze zdjęciami) z wirtualnego zlotu

Wiesz nie wiem, jakie są Twoje obawy co do mojej osoby, ale nie wiem również, czy jeśli masz takowe, wynikają one z faktu Twojej znajomości, mojego całokształtu "artystycznego", czy też (czego nie mogę sprawdzić, ale mogę się tylko domyślać, mogło zostać napisane na mój temat na innym forum).
Jeśli powód jest ten drugi, zapewniam Cię, że prawda leży zawsze po środku, a moje pożegnanie z tamtym forum odbyło się bez mojego uczestnictwa, ba nawet nie pozwolono mi wyjaśnić, zaistniałej sytuacji.
Trudno, nie zależy mi na tym specjalnie.
Znalazłem nawet metodę, na przerobienie polarków, tak żeby nie robić reklamy, a nie być stratnym.
Ale to, nieważne.
W tym miejscu mogę zapewnić również, że nie planuję wdawać się w jakiekolwiek "trudne" dyskusje.
Mam dosyć, za dużo później wrogów i za chwilę może mi do rejestracji zabraknąć, Polskich forów karawaningowych.
Nie ma jednak o czym dyskutować, bo wcale bym się nie zdziwił jakby, admin stąd za chwilę dał mi pierwsze upomnienie, za wyciąganie brudów i wylewanie żali.
Od razu piszę, nie o to chodzi.
Nowe miejsce, nowe forum, tamto gruba krecha.....
Pozdrawiam i nie wracajmy już do tamtego miejsca....
ad