Mam akurat w końcu chwilkę wolnego to nadrobię forumowe formalności
... a więc dzień dobry! Z tej strony Tomek, trzy dyszki na karku, na co dzień w rozkroku między mieszkaniem we Wrocławiu a domkiem w Nowym Dębcu k/Kościana. Od zawsze mimo, że raczej fundusze nie były problemem lubiłem nie-hotelowe podróże: namiot, hamak turystyczny, spanie w aucie, schroniska. Ot po prostu wolę miliongwiazdkowe miejscówki za miastem

Pracuję w IT, konkretnie w wytwarzaniu oprogramowania więc tym bardziej często mam potrzebę stworzenia nie tylko czegoś wirtualnego ale właśnie przeciwnie - fizycznego, namacalnego

Śledzić mnie można np. na insta:
https://www.instagram.com/dev.traveler/Pomysł na przyczepę (nawet nie żeby jeździć, ino żeby rzeźbić:P) kołatał mi się już od paru lat - trzeba było kupować wtedy!

Dopiero w tym roku po kolejnych wakacjach spędzonych na spaniu w bagażniku auta wspólnie z moją panną zaczęliśmy rozważać zakup cepki. Dodatkowo moje dziewczę jeszcze studiuje i ten rok zapowiada się na bardzo wymagający więc ja żeby nie marudzić nad wiecznie zajętą głową musiałem znaleźć sobie zajęcie na wolne popołudnia, które luba spędzi nad książkami

Z miksu tych dwóch potrzeb wyrósł pomysł zakupu Niewiadówki do remontu - ona się uczy, ja sobie dłubię w budce. Co z tego wyjdzie - zobaczymy
We Wrocławiu nie mam możliwości prowadzić remontu więc będę go robił w domku letniskowym w Nowym Dębcu - prawdopodobnie w tygodniu, korzystając z tego, że mogę pracować zdalnie. Relacja z remontu oczywiście będzie możliwie na bieżąco w wątku remontowym

Przetrzepałem już srogo forum w poszukiwaniu inspiracji przy układaniu swojego planu remontu, ale na pewno będę się jeszcze nie raz odzywał po pomoc.
Tutaj nad jeziorem Wonieskim mam dość trawnika, że spokojnie mogę zaprosić z własną przyczepą na wymianę doświadczeń przy budowie/remoncie/użytkowaniu eNek przy okazji udostępniając walory jednego z ciekawszych jezior regionu
Jako człek z kategorii bardzo socjalnych liczę, że w przyszłym roku uda się gdzieś spotkać na zlocie czy po prostu w trasie

Tymczasem lecę bebeszyć moją eNkę nim zimno złapie!

- 20210923_183509.jpg (39.95 KiB) Przejrzano 9320 razy