Jeśli przyjadę pierwszy to od razu staję na tym pierwszym placu, faktycznie jest wyżej i czekam na was z rozkładaniem tego hangaru

z1c00 pisze:Kalosze też mam
reflexes pisze:Przemek na spokojnie. Takich co nie mają podejścia do kuchni mamy więcej w tej ekipie i nikt głodny nie chodzi, często żony ich wyposażają w coś co da się odgrzaćPoza tym każdy bierze jakieś towary i na miejscu robimy z tego wspólne koryto, na grillu, na ognisku czy w kotłach. A to co przyrządzisz w temacie napojów wyskokowych chętnie skosztujemy
misha22 pisze:Ale Tomek kiedyś wspominał, że tam były i powodzie letnie...
Samoogon pisze: Chodziło mi bardziej o to że przywiozę żarcie raczej sklepowe.
Samoogon pisze:Mogę jednak zaproponować królewskie śniadanie przyrządzone na ognisku, zazwyczaj smakuje więc się polecam
Samoogon pisze:Jeszcze nie wiem kiedy będę, mam nocki i trochę się obawiam jechać zaraz rano, navi pokazuje mi niby 5, ale to debilne google, myślę, że spokojnie trzeba liczyć 6 do 7 może więc wezmę zamiast jednego, dwa dni urlopu i przyjadę w czwartek wieczorem.
WB55 pisze:Chciałaby dusza do raju a tu... nie mam takich butów i przy mojej cyfrze musiałbym w kalesonach chodzić a bardzo tego nie lubię. Bawcie się dobrze Chłopaki. A tak na poważnie nie mam zgody na tak daleki samotny wyjazd i inne obowiązki.
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: dmb5 i 15 gości