Leśne Dziady w Siemianach 7-10.10.2021
- krzysztof_cw
- Moderator
- Kontaktowanie:
Re: Leśne Dziady w Siemianach 7-10.10.2021
Brać?

Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 

Bierz, będzie piekło 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Oj chłopaki chłopaki. Liczyłem, że jednak ktoś jeszcze odważy się na udział w tej zacnej imprezie a na liście tylko stały skład który mogłem wpisać ogłaszając spot. W sobotę rozmawiałem z kolegą od hamaka i jest spora szansa, że przyjedzie więc dla celów statystycznych dopiszę go do listy.
1. reflexes
2. Radek
3. Krzysztof_cw
4. RAFALSKI & Krzycho62
5. cyran'o
6. z1c00
7. Mcube
8. Piotr
No to dawać twardziele na prawdziwą męską przygodę
1. reflexes
2. Radek
3. Krzysztof_cw
4. RAFALSKI & Krzycho62
5. cyran'o
6. z1c00
7. Mcube
8. Piotr
No to dawać twardziele na prawdziwą męską przygodę

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
-
- Fanklubowicz
Właśnie montuję piec w szwagrowskiej przyczepie, więc jest szansa że jeszcze ktoś do nas dołączy. 

No to trzymam kciuki. Musimy wykombinować jakieś pasowanie na Leśnego Dziada 
Ja już chcę tam być. Myślałem, że miesiąc spędzony w przyczepie sprawi, że przez jakiś czas nie będę mógł na nią patrzeć a tymczasem jest odwrotnie i kompletnie nie mogę odnaleźć się w domu
Także oby czas szybko zleciał.

Ja już chcę tam być. Myślałem, że miesiąc spędzony w przyczepie sprawi, że przez jakiś czas nie będę mógł na nią patrzeć a tymczasem jest odwrotnie i kompletnie nie mogę odnaleźć się w domu

RAFALSKI pisze:No to trzymam kciuki. Musimy wykombinować jakieś pasowanie na Leśnego Dziada
Chrzest kolonijny im zrobimy, bo w sumie to będzie dwóch świeżaków

RAFALSKI pisze:Ja już chcę tam być. Myślałem, że miesiąc spędzony w przyczepie sprawi, że przez jakiś czas nie będę mógł na nią patrzeć a tymczasem jest odwrotnie i kompletnie nie mogę odnaleźć się w domu Także oby czas szybko zleciał.
Ty, coś w tym jest. Ja jestem miesiąc po urlopie i do dzisiaj nie mogę się odnaleźć

- dankm
- Fanklubowicz
To choroba, mam to samo. Nieraz to idę na podwórko i śpię w przyczepie.
Francuskie 120KM w ropie
Niemiecko-amerykańskie 115KM w ropie
Polsko-chińskie 3,5KM w benzynie
n126E
"E" tylko w dowodzie układ "D"
2018
1500km 38 nocy
2019
1800km 20 nocy
Niemiecko-amerykańskie 115KM w ropie
Polsko-chińskie 3,5KM w benzynie

n126E
"E" tylko w dowodzie układ "D"
2018
1500km 38 nocy
2019
1800km 20 nocy
- Miron EZD
- Fanklubowicz
dankm pisze:To choroba,mam to samo. Nieraz to idę na podwórko i śpię w przyczepie.
W takim razie jest nas więcej

Ostatnimi czasy z braku wyjazdów przyczepą, zorganizowałem weekend w przyczepie na własnym podwórku.
Poranna kawa przed przyczepą, to jest to.

Eh, farciarze, macie przyczepy pod domem. My trzymamy na działce i nie bardzo mogę pójść ot tak, spędzić noc. Czasem jakiś weekend czy wędzenie to się śpi ale to nie to bo cała wyprawa, itd.
dankm pisze:To choroba, mam to samo. Nieraz to idę na podwórko i śpię w przyczepie.
Myślałem, że jestem chory, ale chyba jednak nie, bo nie chodzę spać do przyczepy, mimo że stoi na podwórku

Miron EZD pisze:Poranna kawa przed przyczepą, to jest to.
Oj tak, ja uwielbiam śniadania i poranne kawki przed przyczepą. W ogóle uwielbiam w niej spędzać czas. Chyba zacznę w niej też nocować

Taka anegdota mi się przypomina. Jak kupiliśmy Knausa i pojechaliśmy na jeden z pierwszych wyjazdów w sezonie 2019 na wielkanoc do Władysławowa. Żona rano wstaje (zdecydowanie nie należy do rannych ptaszków, a raczej do śpiochów), każe nam się myć i ubierać, wyciąga stolik, robi śniadanie, pełna organizacja, musztra, śniadanie zjedzone, żona sprząta, robi kawę, wyciąga ciasto, pijemy kawę i jemy ciasto, pełna radość, wszyscy najedzeni, napici po uszy, ale wszyscy patrzą na żonę z wielkimi oczami, a ta już zarządza, że pakujemy plecak i zaraz idziemy na spacer. W pewnym momencie żona pyta o co nam chodzi, na co córka odpowiada "Mamo ale jest 8 rano". Żona

Chyba czas powiesić jakiś zegar w przyczepie

RAFALSKI pisze:My trzymamy na działce i nie bardzo mogę pójść ot tak, spędzić noc. Czasem jakiś weekend czy wędzenie to się śpi ale to nie to bo cała wyprawa, itd.
Daleko nie masz to raz, a dwa ta Twoja działka to już prawie jak kemping więc ja bym tam siedział co weekend

Wiecie, że do Dziadów zostało tylko 20 dni?
A w międzyczasie powstał projekt spotowej naklejki z Leśnym Dziadem. Tak będziecie wyglądać po 3 dniach w lesie
Ktoś jeszcze chętny na takie wyzwanie?
Zapraszam serdecznie. Nie pożałujecie!
A, nie wiem czy zauważyliście ale spot zaczyna się w czwartek. Kto planuje być już w ten dzień?
A w międzyczasie powstał projekt spotowej naklejki z Leśnym Dziadem. Tak będziecie wyglądać po 3 dniach w lesie

Ktoś jeszcze chętny na takie wyzwanie?

Zapraszam serdecznie. Nie pożałujecie!
A, nie wiem czy zauważyliście ale spot zaczyna się w czwartek. Kto planuje być już w ten dzień?
- krzysztof_cw
- Moderator
- Kontaktowanie:
To jest na poważnie?reflexes pisze:Do dziadów pozostało 14 dni więc czas zacząć poważne przygotowania. Dzisiaj trochę teorii![]()

Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 

-
- Fanklubowicz
reflexes pisze:
Ja

Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”