Pompka zanurzeniowa do wody a pompka ciśnieniowa...
Plusy i minusy zastosowania w n126nt.... Może ktoś ma? Proszę o jakieś info i recenzję, Wasze zdanie, opinie itp.
Dzięki z góry

mannt pisze:Jaka chcesz ciśnieniową z Ali to wrażenia takie jak być w nocy agregat prądotwórczy odpalił. Strasznie głośne to jest. Minus taki, że cały czas ciśnienie w wężach co prosi się o przecieki. Większa waga i trzeba jakiś zbiornik buforowy zamontować. Wg mnie to same minusy tego rozwiązania
Karolus pisze:Pytanie do znawców...
Podpory nowego typu Niewiadów a podpora trapezowa KNOTT... różnice?
Sprzedawca namawia mnie na KNOTT uzasadniając że dużo lepsze od naszej rodzimej produkcji....
I temat resorów do osi...
Robi ktoś? Gdzie kupić można? To że z Melexa to wiem, ale jakoś sam nie chciałbym się zabierać za to...
dzin1975 pisze:Karolus pisze:
I temat resorów do osi...
Temat podpór nie wiem, daj linka na te z Knotta. Odnośnie resorów to zadzwoń do Pamer przyczepy, Facimiech. Parę lat do tyłu wchodził w towarówki na resorach z Niewiadowa. Oglądałem u niego, sensownie to wyglądało. Goście co u niego pracowali, remontują przyczepy. Dom dalej. Podobno mieli mieć w ofercie montaż resorów do naszych budek. Z towarowek właśnie. Temat zarzucony w luźnej rozmowe, ale może czasami coś z tego wyszło.
naal pisze:Nowa Alko z amorami, zaczepami do amorów to koszt ok 1900 zł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości