Kwasowy sen pijanego rysownika czyli totalny spontan bez planu
Re: Kwasowy sen pijanego rysownika czyli totalny spontan bez planu
Fajnie wygląda, pogratulować 

No a ja na przekór jak zawsze. Nie powiem że jest brzydka bo nie jest, ale sówki to były sówki, jedyne i oryginalne. Taką różę wiatrów można spotkać na co drugim kamperze i wielu przyczepach. Szkoda że zmieniliście image. Tamten mi bardziej do Was pasował.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
-
- Fanklubowicz
Nie powiem przyczepa fajna, ciekawa, ale nijak nie wpisuje się w hasło, kwasowy sen pijanego rysownika. Tamta była bardziej spersonalizowana, że się tak wyrażę, bardziej pod Was 

Macie trochę racji ale ja tam lubię ten motyw, choć faktycznie jest często spotykany. Będę bronił bo podobny mam na aucie 

-
- Fanklubowicz
Motyw jest spoko ale z artystów stali się zwykłymi podróżnikami 

RAFALSKI pisze:Macie trochę racji ale ja tam lubię ten motyw, choć faktycznie jest często spotykany. Będę bronił bo podobny mam na aucie
I u mnie zawita wkrótce.
Z majfrendami nie wygrasz

-
- Fanklubowicz
Motyw motywem, ale złotym Hammeritem nie malują
I efektu burzy piaskowej nie ma.

Dobra dobra. Zaraz lecę i pierdyknę sówki 
A tak poważnie, celowo został wybrany neutralny wzór - tamten był niestety nie do odtworzenia, a w przypadku tego przyczepa jest łatwiej zbywalna. Niemniej dziękujemy bardzo za słowa uznania i krytyki. Image pozostał bez zmian, co przypadkowo potwierdziliśmy parę dni temu na pewnym przydrożnym parkingu

A tak poważnie, celowo został wybrany neutralny wzór - tamten był niestety nie do odtworzenia, a w przypadku tego przyczepa jest łatwiej zbywalna. Niemniej dziękujemy bardzo za słowa uznania i krytyki. Image pozostał bez zmian, co przypadkowo potwierdziliśmy parę dni temu na pewnym przydrożnym parkingu

sookinsyn pisze:w przypadku tego przyczepa jest łatwiej zbywalna.
Czyli na handel szykujesz...

Ale w celu zachowania niepowtarzalności mógłbyś pająka domalować
Będę truł 

Sam się odciśnie następnym razem.
Niestety, pewien etap naszego karawaningowego życia dobiegł końca. Wina leży w 100% po stronie Romlasa i jego, a teraz już naszej grazielli. Tak więc w dniu dzisiejszym złota a skromna odjechała w stronę stolycy z nowym właścicielem. Trochę smutno, ale nowe wyzwanie czeka cierpliwie u Tomka w Siamoszycach...
sookinsyn pisze:Niestety, pewien etap naszego karawaningowego życia dobiegł końca. Wina leży w 100% po stronie Romlasa i jego, a teraz już naszej grazielli. Tak więc w dniu dzisiejszym złota a skromna odjechała w stronę stolycy z nowym właścicielem. Trochę smutno, ale nowe wyzwanie czeka cierpliwie u Tomka w Siamoszycach...
Jednak. No cóż, coś się kończy, coś się zaczyna.
OCZY
Team
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93

Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
Patrzymy do przodu, nie w bok, nie w tył 
Na grazielli jest zdecydowanie więcej miejsca do zapisania, ogarniaj remont i w drogę, świat czeka

Na grazielli jest zdecydowanie więcej miejsca do zapisania, ogarniaj remont i w drogę, świat czeka

- tomcat
- Moderator
Pozostałeś przy laminacie więc nie jest tak źle