POWITANIE
POWITANIE
witam wszystkich zapalonych fanklubowiczów niewiadówek mam na imię Tomasz dla znajomych Tomuro od zeszłego roku posiadam przyczepkę niewiadów 126n którą dostałem od rodziców. Spędziłem w niej już mnóstwo wspaniałych urlopów z rodzicami. Teraz przyszła kolej na moją rodzinę. Zapaliłem bakcyla caravaningu w mojej żonie w zeszłe wakacje. Synek dwulatek też pokochał nasz domek na kółkach. Przed zeszłorocznym urlopem zrobiliśmy generalny remont przyczepki po wielu latach jej eksploatacji. Serdecznie pozdrawiamy wszystkich fanklubowiczów i cieszymy się że znależliśmy Waszą stronę.
Re: POWITANIE
witam kolege...bardzo ciekawy kolor niewiadki...
życie jak droga, kiedyś się kończy...
Dzięki za fotki na pewno umieszczę na stronie.
Zachęcam jeszcze do wypełnienia formularza członkowskiego
http://www.fanklub-niewiadowek.com/formularze/formularz_techniczny.php
P.S.
W kolejnych wpisach używaj małych liter - duże znaczą tyle samo co krzyk
Zachęcam jeszcze do wypełnienia formularza członkowskiego
http://www.fanklub-niewiadowek.com/formularze/formularz_techniczny.php
P.S.
W kolejnych wpisach używaj małych liter - duże znaczą tyle samo co krzyk
Witam nowego kolegę
Ja do roku ubiegłego przez 12 lat eksploatowałem taką samą jak twoja. Życzę zadowolenia z podróżowania z Niewiadówką.

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Witam bardzo .
Kolega jak czytam ma już zaprawę od dzieciństwa . Taki młody weteran .

megan 1.6+ N-126n
No kolor bomba a i doświadczenie imponujące.Witam na forum i dziel się doświadczeniem 

Dziękujemy za powitanie i ciepłe przyjęcie.Muszę wam powiedzieć,że już się z żoną nie możemy doczekać lata.Wpatruje się codziennie na naszą przyczepkę ponieważ garażujemy ją w magazynie i wymyślamy gdzie uderzyć w tym roku.Może macie jakieś ciekawe miejsca sprawdzone gdzie waszym zdaniem warto zaglądnąć?A co do doświadczenia to służę pomocą.Muszę się pochwalić Kolor przyczepki to kolor nadwozia samochodu,efekt niesamowity bo metalik.Wbrew wszystkim negatywnym opiniom pokrywania skorupy lakierami postanowiłem to zrobić i nie żałuję bo efekt piorunujący.przyczepka wygląda na nowiutką z fabryki a ma już 21lat.Lakier siedzi jak na samochodzie warunkiem jego położenia jest podkład elastyczny,i można uzyskać każdy kolor dostępny na rynku.Czekam więc na innych szaleńców,którzy postanowią zmienić kolor skorupy,żeby się kolorowo zrobiło.Pozdrawiam Tomuro
Witaj! No niewiadka super wygląda
Ciekawy jestem jak w środu urządziliście.
Powiedz jeszcze co za holownik masz?! Niby wygląd znany, ale marki nie mogę rozpracować. To nie jest mercedes B-klasa? Jaki motorek w nim siedzi?
Pozdrawiam!

Powiedz jeszcze co za holownik masz?! Niby wygląd znany, ale marki nie mogę rozpracować. To nie jest mercedes B-klasa? Jaki motorek w nim siedzi?
Pozdrawiam!
Witam serdecznie!
Proponuję na początek zlot w Sandomierzu, gdzie po raz pierwszy spotykają się koledzy z Fanklubu. Co dalej, to na wspólnym biesiadowaniu. Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Witam szarego co do auta to honda frv 2.0 150KM podobna do mercedesa. troche się zdenerwowałem bo właśnie znikła mi strona którą do was pisałem od godziny z opisem modernizacji mojej przyczepki
kiedy ten zlot planujecie?