Paczek pisze:Czy prawda jest , ze plyniemy pod prad rzeki ?
Od Zakościela do Spały ?
Michał ale ten silniczek do pontonu zabierz, przyda się

Paczek pisze:Czy prawda jest , ze plyniemy pod prad rzeki ?
Od Zakościela do Spały ?
Tata Kazika pisze:Paczek pisze:Czy prawda jest , ze plyniemy pod prad rzeki ?
Od Zakościela do Spały ?
Tak. Jest to trasa dla tych którzy wyrażą taką chęć, reszta płynie z Zakościela z prądem rzeki. Rozumiem że zgłaszasz się do ekipy płynącej pod prąd?
dmb5 pisze:Paczek pisze:Czy prawda jest , ze plyniemy pod prad rzeki ?
Od Zakościela do Spały ?
Michał ale ten silniczek do pontonu zabierz, przyda się
dmb5 pisze:Byłem tam, a te schrony kolejowe dwukrotnie z przewodnikiem (Michałem Paczkiem Paczkowskim) który zrobił niesamowitą atmosferę jak z bagażnika wyjął akcesoria i zrobił pochodniedla dzieciaków fajna jazda była
Paczek pisze:dmb5 pisze:Byłem tam, a te schrony kolejowe dwukrotnie z przewodnikiem (Michałem Paczkiem Paczkowskim) który zrobił niesamowitą atmosferę jak z bagażnika wyjął akcesoria i zrobił pochodniedla dzieciaków fajna jazda była
Dzięki Daruś, miło mi !
Możemy to powtórzyć , jeśli będą zainteresowani ....
Tata Kazika pisze:Paczek pisze:dmb5 pisze:Byłem tam, a te schrony kolejowe dwukrotnie z przewodnikiem (Michałem Paczkiem Paczkowskim) który zrobił niesamowitą atmosferę jak z bagażnika wyjął akcesoria i zrobił pochodniedla dzieciaków fajna jazda była
Dzięki Daruś, miło mi !
Super, właśnie zostałeś organizatorem wyprawy do bunkrów
Paczek pisze:Tata Kazika pisze:Paczek pisze:dmb5 pisze:Byłem tam, a te schrony kolejowe dwukrotnie z przewodnikiem (Michałem Paczkiem Paczkowskim) który zrobił niesamowitą atmosferę jak z bagażnika wyjął akcesoria i zrobił pochodniedla dzieciaków fajna jazda była
Dzięki Daruś, miło mi !
Super, właśnie zostałeś organizatorem wyprawy do bunkrów
Fajnie, cieszę się !
Zrobimy fajny show !
Będzie pasowanie na poszukiwacza a może nawet nagrody ....
tomcat pisze:Wygląda zachęcająco więc...
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Andrzej132 i 12 gości