petek pisze:Mój pali średnio 5 l/100 ON czyli 5 x 3,53 = 17,65 zł bez przyczepy oczywiście.
Z przyczepą 6,3-6,5 l/100 km
Uff, dałem mniej
Z przyczepą 6,3-6,5 l/100 km - szczerze gratuluję !!!!
Czy to napewno kepingowa Niewiadówka ?
petek pisze:Mój pali średnio 5 l/100 ON czyli 5 x 3,53 = 17,65 zł bez przyczepy oczywiście.
Z przyczepą 6,3-6,5 l/100 km
Uff, dałem mniej
Paczek pisze:Z przyczepą 6,3-6,5 l/100 km - szczerze gratuluję !!!!
petek pisze:Paczek pisze:Z przyczepą 6,3-6,5 l/100 km - szczerze gratuluję !!!!
Tak, a powiem Ci, że na autostradzie spalanie spada do 6-6,2 l/100. Prędkość przejazdowa 80-90 km/h.
W tym roku średnie spalanie na trasie do i z Grecji miałem 6,1 l/100 - średnia liczona na dystansie 5,5 tys. km.
Paczek pisze:petek pisze:Paczek pisze:Z przyczepą 6,3-6,5 l/100 km - szczerze gratuluję !!!!
Tak, a powiem Ci, że na autostradzie spalanie spada do 6-6,2 l/100. Prędkość przejazdowa 80-90 km/h.
W tym roku średnie spalanie na trasie do i z Grecji miałem 6,1 l/100 - średnia liczona na dystansie 5,5 tys. km.
Toż to szok![]()
No to w tych zawodach przegrałem - tak tanio nie dam rady![]()
Z przyczepką wyszło nam 12l co i tak uważam za niezłe osiągnięcie - dało nam to 12 x 2,03 = 24,36 ale z Tobą przegrywam
No coż - BRAWA dla zwycięzcy -![]()
![]()
Paczek pisze: żeby było taniej
gimof pisze:Z przyczepką to ok. 8litrów, ale wierzę, że zejdę i do 7 gdyż jedzie się o wiele spokojniej, a solo to coś wyprzedzić to jakiś tir itd itp.
BIGL pisze:Troszkę podnieśliście mnie na duchu z tymi dieselkami, obawiam się o to czy Berlingo 1.9 D będzie dawało sobie radę jako holownik enki
. Poprzednik MB 2.5D był strasznie mułowaty (nawet solo), ale jeżeli chodzi o holowanie to przyczepka nie robiła na nim specjalnego wrażenia.
Wróć do „Samochody Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości