z1c00 pisze:Ziomuś tak czytam te Twoje wypociny odnośnie remontu i myślę, że jestes jakąś Amebą umysłową, sa tutaj chłopaki co nie jedną przyczepę wyremontowali i znają sie na rzeczy.
Doradzają Ci tak abyś mogł zrobić remont tak jak trzeba a Ty k..wa NIE bo muszę po swojemu. To ja sie pytam, po kiego grzyba piszesz o porady czy pomoc jak i tak robisz po swojemu. No nie kminię tego
Piotr, Twój post został zgłoszony jako obraźliwy w stosunku do innego użytkownika, co z przykrością muszę powiedzieć jest prawdą. Za takie teksty nie ma taryfy ulgowej i w dniu dzisiejszym otrzymujesz ostrzeżenie.
Takie moje przemyślenia. Do czego ten temat zmierza?! Jest to mój pierwszy post w tym wątku i jak widać nie związany z remontem. Dziwię się dlaczego wszystkim tak zależy aby koledze doradzić na siłę. Chce Wam się w ogóle pisać? Ja już od początku siedzę w ostatnim rzędzie i wcinam popcorn

Samoogon dobrze to ujął, określając temat podobnym tasiemcem jak u Mistrza G.
Emocje są już za wysokie dla niektórych i tylko patrzeć jak posypią się kolejne warny bo ktoś znowu napisze coś niestosownego w przypływie emocji.