Miłków bis.
Miłków bis.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Re: Miłków bis.
kotek pisze:Czy ktoś z klubowiczów był na złocie Skrzydlaci w sierpniu, proszę o wrażenia.
Z tego co wiem to w sierpniu był zlot skrzydlatych (dokładniej - VI Ogólnopolski Zlot Turystyki Caravaningowej "Karkonosze 2009" II eliminacja OKC PZM w dniu 13-16 sierpień w MYSŁAKOWICACH) .
Camping "Przystań" Mysłakowice k/Jeleniej Góry ul. Stawowa .
Niestety nie byłem w tym terminie na miejscu , pokryło mi się to wszystko z wyjazdem wakacyjnym do Mrzeżyna .
Sam zlot wymieniony przez Ciebie w Miłkowie w dniach 22-24.05 bardzo mile będę wspominał ale o tym w dziale zloty ...
Z tego co wiem to Boguś Bednarski też w Mysłakowicach nie był .
Pozdrawiam

Za każdym zakrętem jest jakaś prosta .
Dodam jeszcze , że zamieszczone przez "kotka" zdjęcie faktycznie przedstawia fragment kempingu w ... Miłkowie . 

Za każdym zakrętem jest jakaś prosta .
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Tak, to zdjęcie ze zlotu Skrzydlatych w Miłkowie.
Nie byłem na zlocie bo miałem zlot motocyklowy mojego syna we Wrocławiu.
Arek ten zlot odbył się w Miłkowie a nie w Mysłakowicach [temat nie na forum].
Coś więcej mogę się dowiedzieć o tym zlocie dopiero około 17 października. 2009r
Będę na zakończeniu sezonu razem ze Skrzydlatymi w Ludwikowicach.
Nie byłem na zlocie bo miałem zlot motocyklowy mojego syna we Wrocławiu.
Arek ten zlot odbył się w Miłkowie a nie w Mysłakowicach [temat nie na forum].
Coś więcej mogę się dowiedzieć o tym zlocie dopiero około 17 października. 2009r
Będę na zakończeniu sezonu razem ze Skrzydlatymi w Ludwikowicach.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
Z tego co ja się orientuję to z nieznanych mi przyczyn nie odbył się w Mysłakowicach. Uczestników tego zlotu przyjął camping "Wiśniowa Polana" w Miłkowie.Pan Krzysztof Wiśniewski gospodarz campingu serdecznie się zajął dwoma zlotami.Uczestniczyłem w II Zlocie Rodzinnym PFCC od 15 sierpnia.Pogoda i atmosfera wspaniała.
N-127 POLONEZ ATU
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”