Głowa do góry będzie dobrze

RAFALSKI pisze:Od kilku dni a właściwie od czasu zlotu mieliśmy wielki dylemat związany z sierpniowym wolnym. Przeciągałem decyzję ciągle do przodu i w końcu mało brakowało a dzisiaj skończyłoby się tak:A my niestety i z wielkim smutkiem odpadamyTermin zazębia nam się z dłuższym urlopem i chcieliśmy pojechać na spot a stamtąd prosto na urlop na Wybrzeże. W międzyczasie jednak okazało się, że musimy z wolnego wygospodarować kilka dni aby zahaczyć o teściów i to niestety krzyżuje nasze plany. Z czegoś musimy zrezygnować bo wszystkiego nie ogarniemy czasowo.
A tak lubię kajaki i paintball...
Post był już napisany, wystarczyło kliknąć "wyślij" lecz jakoś nie mogłem tego zrobićOdszedłem od kompa, dłuższa rozkminka, burza mózgów, itd. No i jedziemy! Poprzestawialiśmy trochę plan urlopu, nawet wydłużyliśmy go o dwa dni i tym samym nie musimy rezygnować
To już jest choroba, nie darowalibyśmy sobie tego spotkania.
WB55 pisze:Jak tak dalej będzie tak piekło to zaliczymy spływ na piechotkę,z kajakami na plecach.Będzie jedna wielka przenioska na Małej Panwi.
![]()
Głowa do góry będzie dobrze.Monitory wpisywać się na listę zlotową.
oko pisze:Super! Fajnie, że będziecie!
Alice199 pisze:Postaramy się wpaść w odwiedziny jakimś 126na atrakcje się nie piszemy, bo u nas weekendy latem napięte jak plandeka na Żuku...
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości