XXI Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - Ostrów Warcki, 20-23 czerwca 2019
Re: XXI Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - Ostrów Warcki, 20-23 czerwca 2019 - lista zamknięta
Niebawem się wątek pojawi 

Re: XXI Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - Ostrów Warcki, 20-23 czerwca 2019 - lista zamknięta
naal pisze:Musiałem odespać zanim napiszę coś z sensemna takim zlocie jeszcze nie byliśmy. Pomimo wszelkich problemów organizatorzy stanęli na wysokości zadania. Poza tym myślę że licytacje wejdą w program każdego Zlotu ogólnopolskiego. Do następnego mam nadzieję że z częścią z Was już niedługo w Zarzęcinie.
P.s. Nie natknął się ktoś na okularki przeciwsłoneczne w okolicach boiska do siatkówki?
Leżały na stole do ping ponga...
Jak wszyscy to i my... meldujemy się w domku... o 21ej dojechaliśmy
Zlot był na prawdę super... szkoda tylko że mnie spiekło na raka... ale damy radę. Gorzej jakby lało i było zimno. Odwiedziliśmy zoo safari w Borysewie. Naprawdę duże bardzo zadbana zoo. Polecam każdemu odwiedzić. Na dywany do Spycimierza także okazało się że warto zajechać by to zobaczyć.... ale ludzie mają talent i wyobraźnię. Super zlot. Dziękujemy wszystkim organizatorom i czekamy na następny.

Witam!
Ja też dopiero dzisiaj mogę siąść do komputera i napisać jak bardzo mocno dziękuję Organizatorom za zorganizowanie tego Zlotu.Wszystko było super.
Organizacja,towarzystwo, pogoda, zabawy dla dzieci i dla starych. Cieszę się z poznania nowych i zobaczenia starych znajomych. Do zobaczenia.
Myślę ,że to będzie już niedługo.
Ja też dopiero dzisiaj mogę siąść do komputera i napisać jak bardzo mocno dziękuję Organizatorom za zorganizowanie tego Zlotu.Wszystko było super.
Organizacja,towarzystwo, pogoda, zabawy dla dzieci i dla starych. Cieszę się z poznania nowych i zobaczenia starych znajomych. Do zobaczenia.
Myślę ,że to będzie już niedługo.
Uff, jestem i ja
Wczoraj po powrocie i rozpakowaniu klamotów nie miałem już siły stukać w klawisze. Tak jak Maciek napisał, opuściliśmy kemping niemal jako ostatni, została jeszcze tylko jedna załoga.
Zacznę od tego, że chciałbym Wam wszystkim podziękować za liczne stawienie się na zlocie, mimo tych nieszczęsnych godzin wjazdu które wynikły w beznadziejnym momencie w zasadzie gdy zlot się już rozpoczynał. Mam nadzieję, że impreza wszystkim się podobała i w sumie z tego co piszecie oraz z rozmów podczas pożegnań chyba tak jest
Osobiście uważam, że wyszło bardzo dobrze, mimo naprawdę wielu przeciwności i problemów z jakimi spotkaliśmy się na tym nietypowym (to zdecydowanie za słabe określenie) kempingu. I to zarówno przed zlotem jak też już w trakcie trwania imprezy. Mimo wszystko z naszej strony udało się zrealizować niemal cały zakładany plan zlotu, łącznie z pogodą
a z Waszej stworzyć niesamowity klimat. To wszystko tworzyło przez te kilka dni naprawdę wspaniałą atmosferę... Teraz cóż, bierzmy się za kolejne imprezy, sezon trwa a baner zlotowy wyląduje rozpięty u mnie pod wiatą żeby przypominać mi o udanym zlocie.
Podziękowania należą się wszystkim którzy pomogli nam w organizacji tego przedsięwzięcia, tym "zielonym" ale nie tylko. Nie było tak, że tylko ja i Maciek mieliśmy wkład w tę imprezę, zaangażowanych było jeszcze kilka osób za co serdecznie dziękuję!
Co do licytacji która wymknęła się (mega pozytywnie) spod kontroli to popieram aby na stałe weszła w plan zlotów ogólnopolskich. Każda pomoc się liczy a razem możemy zdziałać naprawdę sporo, co pokazała sobotnia akcja. Tutaj biję ukłony dla obu Marcinów, czyli Dżina i Naala za super pomysł i ekstra poprowadzenie licytacji! Jak już piszę o chłopakach to nie mogę nie wspomnieć o spontanicznej zrzutce którą zorganizowali gdy dowiedzieli się jak się miała sprawa z wiatą. Dzięki chłopaki a zlotowiczom bardzo dziękuję za wzięcie udziału w akcji
W wolnej chwili wrzucę kilka fotek od siebie. Jeszcze raz dzięki wszystkim i do zobaczenia na kolejnej imprezie!

Zacznę od tego, że chciałbym Wam wszystkim podziękować za liczne stawienie się na zlocie, mimo tych nieszczęsnych godzin wjazdu które wynikły w beznadziejnym momencie w zasadzie gdy zlot się już rozpoczynał. Mam nadzieję, że impreza wszystkim się podobała i w sumie z tego co piszecie oraz z rozmów podczas pożegnań chyba tak jest

Podziękowania należą się wszystkim którzy pomogli nam w organizacji tego przedsięwzięcia, tym "zielonym" ale nie tylko. Nie było tak, że tylko ja i Maciek mieliśmy wkład w tę imprezę, zaangażowanych było jeszcze kilka osób za co serdecznie dziękuję!
Co do licytacji która wymknęła się (mega pozytywnie) spod kontroli to popieram aby na stałe weszła w plan zlotów ogólnopolskich. Każda pomoc się liczy a razem możemy zdziałać naprawdę sporo, co pokazała sobotnia akcja. Tutaj biję ukłony dla obu Marcinów, czyli Dżina i Naala za super pomysł i ekstra poprowadzenie licytacji! Jak już piszę o chłopakach to nie mogę nie wspomnieć o spontanicznej zrzutce którą zorganizowali gdy dowiedzieli się jak się miała sprawa z wiatą. Dzięki chłopaki a zlotowiczom bardzo dziękuję za wzięcie udziału w akcji

W wolnej chwili wrzucę kilka fotek od siebie. Jeszcze raz dzięki wszystkim i do zobaczenia na kolejnej imprezie!
Tak się my bawiliśmy....
- szerszen83
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
My już też niestety w pracy
Bardzo dziękujemy za udaną imprezę organizatorom i całej reszcie tego fantastycznego spędu.
Szczególnie podobało nam się - WSZYSTKO !!
W imieniu naszych dzieci i dzieci sąsiadów -Agatki, Malwinki, Jakuba i Zosi (i chyba) Sebastiana dziękuję za słodycze które zdobyły w zabawie CUKIEREK ALBO PSIKUS. Mam nadzieje że nikt nie poczuł się urażony ich wizytą. Radości i opowiadanie o tym niema końca.
Miło nam było Was widzieć i mam nadzieję że jeszcze nie raz się zobaczymy.

Bardzo dziękujemy za udaną imprezę organizatorom i całej reszcie tego fantastycznego spędu.

Szczególnie podobało nam się - WSZYSTKO !!
W imieniu naszych dzieci i dzieci sąsiadów -Agatki, Malwinki, Jakuba i Zosi (i chyba) Sebastiana dziękuję za słodycze które zdobyły w zabawie CUKIEREK ALBO PSIKUS. Mam nadzieje że nikt nie poczuł się urażony ich wizytą. Radości i opowiadanie o tym niema końca.
Miło nam było Was widzieć i mam nadzieję że jeszcze nie raz się zobaczymy.
-
- Fanklubowicz
Spóźnione następnym razem się poprawię. Dojechaliśmy z Mruwaskiem wczoraj koło 14, ze względów zdrowotnych piszę dopiero teraz
Dziękujemy wszystkim za kolejny super zlot i organizatorom za tak dobrze zorganizowaną zabawe
Było Mega super.
Ps. Tym co chcą wiedzieć co z moim zębem został unicestwiony poprzez wyrwanie;-) nareszcie wolna

Ps. Tym co chcą wiedzieć co z moim zębem został unicestwiony poprzez wyrwanie;-) nareszcie wolna

Mruwaskowa
Büerstner City 3804

Büerstner City 3804

-
- Fanklubowicz
My też już w domu jesteśmy od wczoraj od 16. Dziękujemy wszystkim za wspaniałe spotkanie i do zobaczenia na następnym !!!
Ford Mondeo 2009 2.0tdci + kip 42t (Fiat 126p + niewiadow n126)
-
- Fanklubowicz
Już Samoogon się odmeldował, ale ja od siebie również chciałam serdecznie podziękować za spotkanie

-
- Fanklubowicz
My też się odmeldowujemy wyjechaliśmy jako ostatnia załoga, z przyczyny złośliwości rzeczy martwych. Dziękujemy za super imprezę i atmosferę. Pozdrawiamy klubowiczów i do zobaczyska.
Re: XXI Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - Ostrów Warcki, 20-23 czerwca 2019
Zlot był zajefajny!!!! Jak zawsze organizacja perfekcyjna!! Co się wybawiliśmy to nasze 

- CornBlumenBlau
- Fanklubowicz
Re: XXI Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - Ostrów Warcki, 20-23 czerwca 2019
Kilka foto wspomnień:
Niewiadówkodystansonoce
2016: 75 / 6892 km
2017: 85 / 6820 km
2018: 81 / 4651 km
2019: 67 / 4888 km
2020: 74 / 3670 km
2021: 75 / 3953 km
2022: 64 / 2978 km
2023: 54 / 6976 km
2024: 57 / 6121 km
2025: 12 / 1022 km
2016: 75 / 6892 km
2017: 85 / 6820 km
2018: 81 / 4651 km
2019: 67 / 4888 km
2020: 74 / 3670 km
2021: 75 / 3953 km
2022: 64 / 2978 km
2023: 54 / 6976 km
2024: 57 / 6121 km
2025: 12 / 1022 km
CornBlumenBlau pisze:Kilka wspomnień
Zdjęcie #2 obligatoryjnie do kalendarza 2020!!!
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”