planuję remont swojej niewiadówki, na forum jestem od niedawna. Może jeszcze wszystkiego nie doczytałem, ponieważ jest tu dużo materiałów do analizy przez każdego forumowicza. Większość osób remontuje lub w najbliższym czasie będzie upiększać swoją niewiadówkę, ale bez sklepów i warsztatów, które mają specjalistyczny sprzęt się nie obejdzie. Nowe, młode osoby, które do nas dołączają, nie zawsze mają wysoki dochód finansowy, który pozwoli na zadowalający efekt końcowy, a przecież wszyscy pragną mieć przyczepkę, w której będą dobrze się czuli oraz wypoczywali. Wielu uprzejmych kolegów pomaga, jak może, jest to bardzo potrzebne i pożądane. Ale czy nie uważacie, że powinny powstać nowe działy

Proponuję następujące działy:
1. Dział "Sklepy";
- Gdzie tanio można się zaopatrzyć,
- polecane sklepy internetowe lub nieinternetowe, jak kto woli (strony, adresy, www, telefony itp.)
- opinie o sklepach. Może właściciele tych sklepów będą sami chcieli umieścić u nas swoją odpłatną reklamę, a może skorzystamy na tym, że dadzą nam zniżki przy zakupach,
2. Dział „Warsztaty – Usługi”;
Tutaj moglibyśmy zamieszczać polecane warsztaty lub ogłoszenia osób z forum/klubu, które mają czas oraz sprzęt, który pomoże w realizacji planu remontu, z możliwością udostępnienia za korzystną opłatą
- (strony www, adresy, kontakt)
- opinie o warsztatach.
Wiem, że jest wiele takich osób, które dysponują potrzebnym sprzętem, a potrzebują pieniędzy. Wiem również, że wielu osobom brakuje sprzętu, a mają niezbędne umiejętności. Dlatego potrzebne są nowe działy.
Przemyślcie to proszę i zróbmy coś w tej sprawie, a na pewno będziemy usatysfakcjonowani.
Pozdrawiam,
Tomasz
KMICIC