Szkoda, trzeba iść do pracy coś przytulić dodatkowo bo kasa z gumy nie jest. Pozdrowienia Panowie, nie żałujcie sobie

z1c00 pisze:Panowie jeszcze nie jeden męski przed namidopiero się rozkręcamy
Murano pisze:z1c00 pisze:Panowie jeszcze nie jeden męski przed namidopiero się rozkręcamy
Osobiście uważam, że termin i rejon (centralna Polska i maj) powinny wejść na stałe do męskiego kalendarium.
Samoogon pisze:Centralna polska czyli gdzie?
Bo tak czytam to wychodzi że centrum jest w Toruniu, a ja myślałem, że to obok nas
naal pisze:Ja myślę Kubuś że to wszystko pójdzie w drugą stronę i każdy przywiezie mięso
kooba pisze:naal pisze:Ja myślę Kubuś że to wszystko pójdzie w drugą stronę i każdy przywiezie mięso
No ja przewiduję przywieźć szaszłyki z sarny, ale to się do kociołka lub żurku nie nadaje. Pewnie każdy z nas coś dobrego przywiezie. Pomyślałem jednak, że składniki do "wspólnych garów" należy wylistować i przydzielić kto dostarcza.
Murano pisze:z1c00 pisze:Panowie jeszcze nie jeden męski przed namidopiero się rozkręcamy
Osobiście uważam, że termin i rejon (centralna Polska i maj) powinny wejść na stałe do męskiego kalendarium.
z1c00 pisze:Czyli mniej więcej w tych okolicach co ten zlot pewnie jakieś +/- 50km
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości