Ma jeszcze lodówkę, ale za wielka do niewiadówki no i trochę droższa więc dałem sobie z nią spokój
Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
- tomcat
- Moderator

Re: Hydepark
Jedyny minus,to trochę namęczyłem się żeby ją wydostać,bo przyczepa stacjonarna; czołganie się itp, ale za tą kasę nie odpuściłem
Ma jeszcze lodówkę, ale za wielka do niewiadówki no i trochę droższa więc dałem sobie z nią spokój
-
Samoogon
tomcat pisze:Przeglądając w czwartek wieczorem OLX-a trafiłem na ogłoszenie, które wydawało się być mało realne.
Dzisiaj jednak sprawa się wyjaśniła no i jest
20190518_152528.jpg
20190518_152538.jpg
20190518_152556.jpg
Wydaje się być w dobrym stanie więc brałem w ciemno.
Kosztowała mnie dobrą flaszkę
No i super, miałem tego carvera, wszystko ok tylko możliwości skręcenia(zmniejszenia temp) niewielkie. Zdjęcia są ok, ale jeśli rurki na zewnątrz skorodowane, opisywałem co i jak.
- tomcat
- Moderator

Dziś przyjrzę mu się dokładniej, co i jak, bo wczoraj nie miałem zbytnio czasu; szybki demontaż i jazda do innych zaplanowanych robót.
Stoję przed kupnem nowego srajfona bo obecny już wiekowy i zaczyna mu coraz bardziej odbijać.
Czy kupno na firmę (FV) skraca gwarancję czy jest normalna, jak na osobę prywatną? Ile jest gwarancji ?
Czy kupno na firmę (FV) skraca gwarancję czy jest normalna, jak na osobę prywatną? Ile jest gwarancji ?
N126n
Remont eNki
Remont eNki
tantalos pisze:Stoję przed kupnem nowego srajfona bo obecny już wiekowy i zaczyna mu coraz bardziej odbijać.
Kupno na FV(na firmę) nie skraca gwarancji i wynosi ona 24 miesiące minimum.
2021 rok 640 km i 7 nocek 
2022 rok 4890 km i 35 nocek
2023 rok 3450 km i 38 nocek
2024 rok 1150 km i 7 nocek
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
Kupno na FV skraca odpowiedzialność sprzedawcy do 1 roku. Gwarancja to odpowiedzialność producenta i trwa tyle ile daje producent. W Europie są przepisy mówiące o minimum 24 miesiącach, ale ze srajfonem to może być różnie. Apple standaryzację USB olało i nic mu Unia Europejska nie zrobiła.
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
W domu mamy cztery nowe telefony wzięte na firmę i wszystkie mają po dwa lata gwarancji 
2021 rok 640 km i 7 nocek 
- Miron EZD
- Fanklubowicz

Ino ta przeciepka tako ajnfachowa....i już nasztalowana.
N126n
Remont eNki
Remont eNki
- tomcat
- Moderator

Niezły patent 
Swoją drogą po małych modyfikacjach mogła by robić jako osłona katalizatora

Swoją drogą po małych modyfikacjach mogła by robić jako osłona katalizatora
Mecz towarzyski szczypiornistów Polska -Niemcy.
Lada moment będzie się działo
Lada moment będzie się działo
N126n
Remont eNki
Remont eNki