N126N nowe wyzwanie
Re: N126N nowe wyzwanie
Ja sobie dorobiłem i pewnie nie tylko ja.
Nadal nie odpowiedziałeś o który klin Ci chodzi bo są dwa, inny do okien otwieranych inny do stałych.
Nadal nie odpowiedziałeś o który klin Ci chodzi bo są dwa, inny do okien otwieranych inny do stałych.
-
Do okien otwieranych
A z drugiej strony to do okien stałych też jest problem włożyć klin??
Jak tak to proszę o rysunek też do drugiego.
A z drugiej strony to do okien stałych też jest problem włożyć klin??
Jak tak to proszę o rysunek też do drugiego.
Przerysowywał nie będę, ale w moim wątku masz zdjęcia obu, jesli coś niejasne pytaj 

-
Planuje pomalować Przyczepkę ale mam kilka pajączków. Tylko nie wiem czym to zrobić? Mam dylemat czy żelkotem, czy szpachlą.
Jak szpachlą to jaką??
Delikatne ryski. Lakier chyba tego nie pokryje. A jak pokryje to i tak wyjdzie to. Dobrze myślę?
I jak to dobrze zrobić?
Zeszlifować, zaszpachlować, później podkład i malowanie
Dobrze myślę?
Jak szpachlą to jaką??
Delikatne ryski. Lakier chyba tego nie pokryje. A jak pokryje to i tak wyjdzie to. Dobrze myślę?
I jak to dobrze zrobić?
Zeszlifować, zaszpachlować, później podkład i malowanie
Dobrze myślę?
Pierdylion razy o tym było na forum, poczytaj wątki remontowe i będzie wszystko jasne. Nie rozumiem dlaczego masz z tym problem.
Kolego george_michal
Po napisaniu posta masz 120 minut na jego edycję. Służy do tego przycisk zaznaczony na poniższym screenie.
Naprawdę nie ma potrzeby wrzucania 5 postów w przeciągu kilku minut. Jeżeli o czymś zapomniałeś albo złą fotkę wkleiłeś to wszystko można poprawić i to w ciągu 2 godzin o wysłania posta.
Po napisaniu posta masz 120 minut na jego edycję. Służy do tego przycisk zaznaczony na poniższym screenie.
Naprawdę nie ma potrzeby wrzucania 5 postów w przeciągu kilku minut. Jeżeli o czymś zapomniałeś albo złą fotkę wkleiłeś to wszystko można poprawić i to w ciągu 2 godzin o wysłania posta.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
-
Dziękuję za informację. Usunąć tego postu chyba nie mogę. Tylko zmienić informacje. Dziękuję
Już posprzątane, używaj edycji postów.
Mobil-Zasada pisze:Co do opon wzmacnianych to myślę że co człowiek to opinia. Tym bardziej że mało ludzi z forum miała jedne i drugie.
Będę jednym z nich

george_michal pisze:Dziękuję za informację. Usunąć tego postu chyba nie mogę. Tylko zmienić informacje. Dziękuję
Możesz, używając przycisku z X, po prawej od tego którego zaznaczyłem wcześniej.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
-
Witam po przerwie.
Moja przyczepka wygląda jak na razie tak, jak na zdjęciach.
Mam nadzieję, że aż tak źle nie wyszło.
Małe przemeblowanie zrobiliśmy...
Udało się założyć bagażnik na rowery.
Przyczepka przeszła test ponieważ już jesteśmy po wakacjach. Było sucho, ciepło i przyjemnie.
Musimy jeszcze zrobić szafkę na lodówkę, założyć drzwiczki do półek i jeszcze kilka rzeczy.
Moja przyczepka wygląda jak na razie tak, jak na zdjęciach.
Mam nadzieję, że aż tak źle nie wyszło.

Małe przemeblowanie zrobiliśmy...
Udało się założyć bagażnik na rowery.
Przyczepka przeszła test ponieważ już jesteśmy po wakacjach. Było sucho, ciepło i przyjemnie.
Musimy jeszcze zrobić szafkę na lodówkę, założyć drzwiczki do półek i jeszcze kilka rzeczy.
Mobil-Zasada pisze:Co do opon wzmacnianych to myślę że co człowiek to opinia. Tym bardziej że mało ludzi z forum miała jedne i drugie..
Miałem 2 nowe komplety zwykłych opon: rozmiar fabryczny i trochę większy, i zawsze był kapeć. Teraz zmieniłem felgi na większe i opony wzmacniane i to jest to. Opona ładnie wygląda i tylko lekko się ugina więc...
Mobil-Zasada pisze:Wiec może i opony wzmacniane maja sens.
A odnośnie...
george_michal pisze:Moja przyczepka wygląda jak na razie tak, jak na zdjęciach.
No to panie francja elegancja

Ale czy pozbycie się listwy kedrowej i bocznych odblasków to dobry pomysł

Ostatnio zmieniony wtorek, 20 sie 2019, 22:14 przez tantalos, łącznie zmieniany 1 raz.
N126n
Remont eNki
Remont eNki
- Lukasz_b20
Super robota! Najważniejsze, że Cię cieszy wykonana praca. Robimy to dla siebie!
tantalos pisze:Ale czy pozbycie się listwy kedrowej i bocznych odblasków to dobry pomysł
Listwa kedrowa rzecz względna. Jak ktoś nie chce przedsionka/daszku to moim zdaniem warto się pozbyć. Wygląda ładnie. Co do odblasków to powinny się znaleźć koniecznie! Safety at first. A po drugie przepisy. Co i jak można podpatrzeć u Filipa. http://kierunekpodroz.pl/oswietlenie-pr ... ia-prawne/
Wnętrze super. Mam nadzieję, że z bliska wygląda równie ładnie jak na zdjęciach.
-
Opony jak na razie spełniają swoje zadanie. Listwy kedrowe i odblaski pojawią się w niedługim czasie.
Przed wakacjami brakło mi czasu. Teraz powoli wykańczamy.
Jak założę wszystko, to zrobię nowe zdjęcia.
Przed wakacjami brakło mi czasu. Teraz powoli wykańczamy.
Jak założę wszystko, to zrobię nowe zdjęcia.
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ładnie zrobiona. Gratuluję.
Zastanawia mnie tylko jaki masz nacisk na hak po założeniu 4 rowerów. Sprawdzałeś?
Zastanawia mnie tylko jaki masz nacisk na hak po założeniu 4 rowerów. Sprawdzałeś?