Czym kleić wykładzinę ?

czyli wszystko to, co nie pasuje do powyższych ...
Awatar użytkownika
wedrowniczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: Czym kleić wykładzinę ?

Postautor: wedrowniczek » środa, 5 sie 2009, 13:36

witajcie. wprawdzie ja nie zdecydowalem sie na zrywanie oryginalnej wykladziny na gabce, ale podklejaniu tego, co zaczelo odchodzic. uzywam do tego - swietnie sie sprawdzajacy - klej polimerowy kupiony w Castoramie. Mala, plastikowa, pomaranczowa butelka z takim dziubkiem jak w napojach do picia 'dla sportowcow'. Firmy bodaj Dragon. W tym roku wszystko to, co kleilem przed poprzednim sezonem - sie trzymalo. Nie smierdzi, lapie szybko i pewnie :)
a tak ogolnie - to klej zalezec bedzie od rodzaju wykladziny jaka bedziesz kleil. w zasadzie chodzi tylko o to, by nie rozpuscil roznych gabek, pianek itd..

szary11
Przyjaciel
Przyjaciel

Re: Czym kleić wykładzinę ?

Postautor: szary11 » czwartek, 6 sie 2009, 23:46

wedrowniczek pisze:witajcie. wprawdzie ja nie zdecydowalem sie na zrywanie oryginalnej wykladziny na gabce, ale podklejaniu tego, co zaczelo odchodzic. uzywam do tego - swietnie sie sprawdzajacy - klej polimerowy kupiony w Castoramie. Mala, plastikowa, pomaranczowa butelka z takim dziubkiem jak w napojach do picia 'dla sportowcow'. Firmy bodaj Dragon. W tym roku wszystko to, co kleilem przed poprzednim sezonem - sie trzymalo. Nie smierdzi, lapie szybko i pewnie :)
a tak ogolnie - to klej zalezec bedzie od rodzaju wykladziny jaka bedziesz kleil. w zasadzie chodzi tylko o to, by nie rozpuscil roznych gabek, pianek itd..

Również używałem tego kleju. Polecam! Jest naprawde warty :thumbup:

Wróć do „Pozostałe”