On jest dla mnie mistrz, od razu przypomniało mi się "to był najlepszy weekend w moim życiu". Widać, że czuje bluesa

reflexes pisze:I co narysował? Nie niewiadówkę, nie adrię, nie bieszczadzkie pejzaże, a nic innego jak niebieskiego SU27
ruciak76 pisze:Przyszła i do mnie
RAFALSKI pisze:Żebym jak nie przyszedł rozmontować Ci tę wiatę z fotki![]()
Zazdroszczę, przydała by mi się taka...
A poważnie to nie jest źle. Temperaturka jak na razie znośna i najważniejsze, że sucho. Byłem ostatnio w lesie, jest pięknie.
Szkoda, że się nie zgadaliśmy, bo my z młodym zostaliśmy sami w domu i cholernie się od wczoraj nudzimy.stachu_gda pisze:A ja robie cwiczenia przed panowym, i na kempingu jestem tym razem bez Eweliny. Pogoda rewelacja, kemping caly tylko dla mnie. Przyczepka na jesien to jest to.
Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka
Moja też i co z tego [emoji3] Nie zawsze się da, a Jura piękne tylko szkoda, że tak daleko i na weekend średnio się opłaca. Ale pomysł dobry i kto wie czy z niego za chwilę nie skorzystam.kooba pisze:Moja przyczepa zawsze gotowa do drogi. I co z tego...
reflexes pisze:Szkoda, że się nie zgadaliśmy, bo my z młodym zostaliśmy sami w domu i cholernie się od wczoraj nudzimy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości