Witam
Witam
Witam
Jestem, Piotrek, mieszkam w Pilawie koło Piaseczna. Mam 16 lat. Razem z ojcem zbieram zabytkowe samochody. Mamy 2 Trabanty, 2 Wartburgi, Fiata 125p, Forda Taunusa 17m P5 1967. Od pewnego czasu chcemy kupić sobie jakąś polską przyczepkę, żeby pojechać na bardziej odległy zlot, lub (to jest moje marzenie) wybrać się gdzieś na wakacje Wartburgiem bo niestety jazda samochodem współczesnym to zupełnie nie to. Mam nadzieję, że niedługo coś kupimy i będziemy mogli się oficjalnie zapisać do Waszego klubu.
P.S. Stronkę o klubie znalazłem całkiem przypadkowo - przed biurem ojca ktoś postawił N-126, miała na ramce pod tablicę Waszą stronę www
Pozdrawiam,
Piotrek
Jestem, Piotrek, mieszkam w Pilawie koło Piaseczna. Mam 16 lat. Razem z ojcem zbieram zabytkowe samochody. Mamy 2 Trabanty, 2 Wartburgi, Fiata 125p, Forda Taunusa 17m P5 1967. Od pewnego czasu chcemy kupić sobie jakąś polską przyczepkę, żeby pojechać na bardziej odległy zlot, lub (to jest moje marzenie) wybrać się gdzieś na wakacje Wartburgiem bo niestety jazda samochodem współczesnym to zupełnie nie to. Mam nadzieję, że niedługo coś kupimy i będziemy mogli się oficjalnie zapisać do Waszego klubu.
P.S. Stronkę o klubie znalazłem całkiem przypadkowo - przed biurem ojca ktoś postawił N-126, miała na ramce pod tablicę Waszą stronę www
Pozdrawiam,
Piotrek
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Re: Witam
Witaj Piotrze, życzę Tobie i ojcu pomyślnych poszukiwań.
Bardzo mi się podobają Wasze zainteresowania, a co na to wszystko Twoja mama?
Pozdrawiam z Wrocka następnych zakręconych do końca.
Bardzo mi się podobają Wasze zainteresowania, a co na to wszystko Twoja mama?

Pozdrawiam z Wrocka następnych zakręconych do końca.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
- Jaro-Gosia
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Mazowsze wita Was serdecznie
Powodzenia, tylko na spokojnie bez pośpiechu, zawsze można trafić jakąś okazję. Powodzenia 

Pozdrawiam Wszystkich 
N 126 N / N 126 E / N 250
http://www.plandekijaro.pl
http://www.plandeki-warszawa.pl

N 126 N / N 126 E / N 250
http://www.plandekijaro.pl
http://www.plandeki-warszawa.pl
PiotrekW pisze:Stronkę o klubie znalazłem całkiem przypadkowo - przed biurem ojca ktoś postawił N-126, miała na ramce pod tablicę Waszą stronę www
Witam , a tak na marginesie ciekawe czyją skorupkę wypatrzyłeś i miej więcej gdzie...
może miała coś charakterystycznego

pozdrawiam jedrek101
- ddkrzysztof
- Fanklubowicz
witajcie
Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
witam wszystkich.
Jedrek101, przyczepka stała na parkingu lotniska koło budynku vip aviation. Postaram się wrzucić jakieś foto.
Bogusbednarski, mamie się to nawet podoba, ogród ma oddzielony od miejsca parkinkowego wozów. I podziela zainteresowania.
pzdr.
Piotrek
Jedrek101, przyczepka stała na parkingu lotniska koło budynku vip aviation. Postaram się wrzucić jakieś foto.
Bogusbednarski, mamie się to nawet podoba, ogród ma oddzielony od miejsca parkinkowego wozów. I podziela zainteresowania.
pzdr.
Piotrek
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 3 sie 2009, 23:26 przez bartosz, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę o nie podawanie nr rejestracyjnych na stronie, usuwam je ze zdjęć usunąłem i z tego postu
Powód: proszę o nie podawanie nr rejestracyjnych na stronie, usuwam je ze zdjęć usunąłem i z tego postu
-
- Fanklubowicz
witam
Wyjazdy 2019 3096 km 27 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
PiotrekW pisze:witam wszystkich.
to prawdopodobnie ogonek naszego klubowicza "panudaja"