Dzieciaki pewnie wariują na jego punkcie

reflexes pisze:Wszyscy ostrzegali, że pierwsza noc z nowym stworem w domu może być ciężka, bo nowe otoczenie, stres, odstawienie od matki, itp. itd. a ten po prostu ma wszystko w pompie i spi tak już ze 3 godziny. Jest gość i tyle.
Murano pisze:reflexes pisze:Wszyscy ostrzegali, że pierwsza noc z nowym stworem w domu może być ciężka, bo nowe otoczenie, stres, odstawienie od matki, itp. itd. a ten po prostu ma wszystko w pompie i spi tak już ze 3 godziny. Jest gość i tyle.
Może "zszedł"...
Żyje, wstał o 4.19 pełen energii do zabawy [emoji3] . Dobrze, że mamy gości i śpię w przyczepie.Murano pisze:reflexes pisze:Wszyscy ostrzegali, że pierwsza noc z nowym stworem w domu może być ciężka, bo nowe otoczenie, stres, odstawienie od matki, itp. itd. a ten po prostu ma wszystko w pompie i spi tak już ze 3 godziny. Jest gość i tyle.
Może "zszedł"...
Murano pisze:Nigdy nie kumałem o co chodzi....
Murano pisze:Postanowiłem sprawdzić wizją lokalną...
RAFALSKI pisze:Murano pisze:Nigdy nie kumałem o co chodzi....
Trochę się zastanawiałem ale nie mam pojęcia o co chodzi...Murano pisze:Postanowiłem sprawdzić wizją lokalną...Mam taki sam, za piątaka z Allegro. Przydaje się na oldschoolowe przebieranki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości