Shadow69 pisze:Tak, szafa jest poszerzona na max w stronę drzwi, i ok 2cm w stronę łóżka.
Ogólnie chciałem upchać ogrzewanie tak, żeby nie wystawało w żadną stronę.
No i fajnie, tak mi się podoba bo piec dobrze pasuje.
Przyjechałbyś kiedyś na zlot

Shadow69 pisze:Tak, szafa jest poszerzona na max w stronę drzwi, i ok 2cm w stronę łóżka.

RAFALSKI pisze:Shadow69 pisze:Tak, szafa jest poszerzona na max w stronę drzwi, i ok 2cm w stronę łóżka.
No i fajnie, tak mi się podoba bo piec dobrze pasuje.
Przyjechałbyś kiedyś na zlot
 Ja bym odpuścił
  Ja bym odpuścił   

dzin1975 » wt, 14 lis 2017, 18:58
Nie bądź głupi, nie przyjeżdżaj. Te tabuny dzikusów przewalające się przez Twoją swieżo wyremontowaną przyczepęJa bym odpuścił

TomekN126N pisze:dzin1975 » wt, 14 lis 2017, 18:58
Nie bądź głupi, nie przyjeżdżaj. Te tabuny dzikusów przewalające się przez Twoją swieżo wyremontowaną przyczepęJa bym odpuścił

Naal na majówce też miał świeżo wyremontowaną i nie tylko tabuny, ale nawet tańce wytrzymała. Dżin, powinienieś pamiętać

w zasadzie w przyczepce większych zmian nie ma odkąd zakończyłem remont (poza tym że wszystkie fotki zniknęły), ale szykują się kolejne plany.
 w zasadzie w przyczepce większych zmian nie ma odkąd zakończyłem remont (poza tym że wszystkie fotki zniknęły), ale szykują się kolejne plany. 
 odkąd przerobiłem instalacje przyczepy pod siebie, to jest po przekaźniku.  Pierwszy kran padł po max 2 miesiacach,  drugi po 2 latach. Usterka taka sama. Mikrostyku  nie da się wymienić, choć sam kran jest ok i szkoda wyrzucać. Chyba poszukam jakieś używki, może coś dłużej pochodzi.
 odkąd przerobiłem instalacje przyczepy pod siebie, to jest po przekaźniku.  Pierwszy kran padł po max 2 miesiacach,  drugi po 2 latach. Usterka taka sama. Mikrostyku  nie da się wymienić, choć sam kran jest ok i szkoda wyrzucać. Chyba poszukam jakieś używki, może coś dłużej pochodzi.
Samoogon pisze:No to mnie zmartwiłeś bo chyba mam kran tej firmy

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości