Merci i koszulka jak z obrazka, będzie mogła pokazać sąsiadkom co dostała od zięcia

__ArroW__ pisze:Kufer od N132 prostokąt jest największy podłóg tych co normalnie klasycznie się otwierają, a i mieszczą normalną butle 11kg na wysokośćJa taki sobie sprawiłem.
bania pisze:Czy butla 11kg musi być bez kołnierza ochraniającego zawór?
bania pisze:Kufer od N132 prostokąt jest największy podłóg tych co normalnie klasycznie się otwierają, a i mieszczą normalną butle 11kg na wysokość

Dzisiaj brałem prysznic w Niewiadówce kurde ale bajer biorąc pod uwagę gabaryty tej przyczepy jast fajnie
  Dzisiaj brałem prysznic w Niewiadówce kurde ale bajer biorąc pod uwagę gabaryty tej przyczepy jast fajnie  . Powiem tak jest to wykonalne w sumie najlepiej na kucanego, albo na jakimś stołeczku, ciśnienie wody mogło by być trochę większe ale i to wystarcza żeby się umyć przynajmniej ścian nie pochlapie
 . Powiem tak jest to wykonalne w sumie najlepiej na kucanego, albo na jakimś stołeczku, ciśnienie wody mogło by być trochę większe ale i to wystarcza żeby się umyć przynajmniej ścian nie pochlapie  
   kotarka praktycznie będzie potrzebna w miejscu drzwi. Brodzik miałem robić z tej podłogi od poloneza, ale uznałem że to za dużo pie...nia zatem zrobiłem ze sklejki którą wysmarowałem szkłem wodnym, a na to nakleiłem gumolit. Inspiracją do tego był ten Pan https://www.youtube.com/watch?v=NIoDB5Yf_MY wodę do słuchawki doprowadziłem przez trójnik od umywalki i włącza się ją kranem od umywalki tylko przekręcić lekko żeby pompkę włączyć i po odkręceniu zaworku obok umywalki leci
 kotarka praktycznie będzie potrzebna w miejscu drzwi. Brodzik miałem robić z tej podłogi od poloneza, ale uznałem że to za dużo pie...nia zatem zrobiłem ze sklejki którą wysmarowałem szkłem wodnym, a na to nakleiłem gumolit. Inspiracją do tego był ten Pan https://www.youtube.com/watch?v=NIoDB5Yf_MY wodę do słuchawki doprowadziłem przez trójnik od umywalki i włącza się ją kranem od umywalki tylko przekręcić lekko żeby pompkę włączyć i po odkręceniu zaworku obok umywalki leci  zanim się umyłem ugotowałem wody w czajniku i dolałem do bańki pod zlewem w kuchni( 10l ) i nawet tyle mi starczyło na mycie. Pozostało jeszcze zrobić kotarę jakiś wieszaczek, albo ze 2 nawet i podłączenie trójnikiem odpływu pod przyczepą razem z umywalką i temat wc będzie skończony i na tych paru metrach kwadratowych będzie pełno prawna łazienka
 zanim się umyłem ugotowałem wody w czajniku i dolałem do bańki pod zlewem w kuchni( 10l ) i nawet tyle mi starczyło na mycie. Pozostało jeszcze zrobić kotarę jakiś wieszaczek, albo ze 2 nawet i podłączenie trójnikiem odpływu pod przyczepą razem z umywalką i temat wc będzie skończony i na tych paru metrach kwadratowych będzie pełno prawna łazienka  a jak widać w sumie tylko na 1 szym zdjęciu w brodziku zrobiłem uchwyty-mocowania do kibelka, a raczej do jakieś gumki która go oplecie żeby nie tańczył w łazience
 a jak widać w sumie tylko na 1 szym zdjęciu w brodziku zrobiłem uchwyty-mocowania do kibelka, a raczej do jakieś gumki która go oplecie żeby nie tańczył w łazience 

Team
 Team
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości