Niewiadów N 250 potrzebuję danych technicznych do dowodu
Niewiadów N 250 potrzebuję danych technicznych do dowodu
Dzień dobry kupiłem przyczepkę towarową n 250 ma stary dowód rejestracyjny bez wpisanej masy własnej i nacisku na oś. Czy ktoś mógłby przesłać mi te dane w formie która zadowoli urzędnika w wydziale komunikacji np. Skan dowodu rejestracyjnego takiej przyczepki albo instrukcji. Bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich kubamor@tlen.pl
Ostatnio zmieniony wtorek, 14 lip 2009, 14:00 przez bartosz, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: proszę używać małych liter, duże jak powszechnie wiadomo w Internecie oznaczają krzyk
Powód: proszę używać małych liter, duże jak powszechnie wiadomo w Internecie oznaczają krzyk
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Re: NIEWIADÓW N 250 POTRZEBUJĘ DANE TECHNICZNE DO DOWODU
moim zdaniem to powinieneś iść z tym problemem do Stacji Diagnostycznej, inaczej WK maże nie respektować takich dowodów.
G - masa własna - 100kg.
w swoim dowodzie nie mam wpisu nacisku na oś.tego się chyba nie wymaga w przyczepach lekkich jedno osiowych?
F1 - mam wpis dopuszczalnej masy całkowitej, a to jest jednoznaczne z naciskiem na oś. masa = 350 kg.
pozdrawiam z Wrocka.
ps. nie pisz dużymi literami.
G - masa własna - 100kg.
w swoim dowodzie nie mam wpisu nacisku na oś.tego się chyba nie wymaga w przyczepach lekkich jedno osiowych?
F1 - mam wpis dopuszczalnej masy całkowitej, a to jest jednoznaczne z naciskiem na oś. masa = 350 kg.
pozdrawiam z Wrocka.
ps. nie pisz dużymi literami.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
Re: Niewiadów N 250 potrzebuję danych technicznych do dowodu
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Dane z katalogu dla wydziałów komunikacji:
dop. masa całkowita 355
masa własna 105
nacisk 3
ładowność 250
(kod pojazdu w katalogu ITS: 03000008000002)
dop. masa całkowita 355
masa własna 105
nacisk 3
ładowność 250
(kod pojazdu w katalogu ITS: 03000008000002)
A ja mam w dowodzie od N250 wbite 2 osie

OVB + narazie N250 i namiot