CONFEX pisze:80 tych marki Peugeot i zrobiłem new rowery
Nie masz ochoty na zbudowanie na tej zasadzie starego holenderskiego tandemu?
Została rama błotniki i chyba galanteria ale do ponownego galwanizowana.
CONFEX pisze:80 tych marki Peugeot i zrobiłem new rowery
CONFEX pisze:TomekN126N to właśnie chyba jedyna opcja w tym kraju, ale pewnie znalazł by się jakiś mądry pan pała co stwierdził by że pojazd na laweto bo coś mu dzisiaj humor nie leży. A teraz w końcu mogę się pochwalić moim prezentem jaki od brata dostałem Fiacior75 to ci się spodoba własnoręcznie wykonany kredens o którym tak straszne marzę z naklejką michaelin kostką za lusterkiem no i oczywiście hakiem ps. jakieś lepsze fotki postaram sie zrobić niebawem
Fiacior75 pisze:... Zapytaj brata czy zrobiłby dla mnie takiego ale z moich zdjęć taka wierna kopię
CONFEX, ja nie krytykuję, bo nie jestem wyrocznią. Każdy robi jak potrafi. Twoje modele nie są złe. Ważne, żeby mimo wszystko robić w jakiejś skali, wtedy zachowuje się proporcje. A reszta przyjdzie z czasem. Warto też podglądać innych, wiele dają fora modelarskie a nawet filmy na YT.CONFEX pisze:O kurcze piękne tak to jeszcze hooby ja też zimowymi popołudniami wolę robić modele zamiast ogladać powiedzmy wiadomości...zerknij na moje projekty własne w dziale hooby tylko nie krytykuj za bardzo, bo widzę u ciebie dokładniejszą rękę. Fajnie że ktoś jeszcze tu na forum ma podobne zainteresowania.
Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 46 gości