Znam właściwości, bo na codzień mam okazję z tą farbą pracować, oczywiście na trochu innym podłożu, pasmo zastosowania jest trochę szersze i nie kończy się na malowaniu tynku wapiennego. Ale zastanawiam się nad wytrzymałością dla tego robię testy, jeśli zacznie się łuszczyć pod wpływem myjki ciśnieniowej to zrezygnuję z pomysłu.Murano pisze:Myślę, że przeznaczenie jest wystarczającym komentarzem....
Murano pisze:Pytasz o opinie to chłopaki piszą....
Póki co masz 3:1 na niekorzyść.
Dość często obserwuję właśnie to co napisałeś: "na co dzień z tym pracuję" czyli rozumiem, że parasz się budowlanką.
Pamiętaj, że jeżeli coś jest świetne i niezastąpione w jednej branży to nie koniecznie musi się sprawdzić w innej.
Często tak jest ( styropian z zgniłkach, ekrany zagrzejnikowe u nas, itp), że niektóre rozwiązania są kompatybilne ale czasami warto pójść w nieco bardziej bliźniacze patenty.
Jestem ciekaw dlaczego akurat farba fasadowa i dlaczego zielona? Została z jakiejś roboty?
Jeśli mam rację to przemyśl to jeszcze raz, czy faktycznie oryginalny laminat wygląda gorzej od zielonej fasadówki i czy zielona matowa przyczepa to jest to o czym marzysz.....
Nie piszę tego złośliwie, po prostu chce poznać twój tok myślenia.
niedawno ktoś tam pod wpływem speców ze sklepu wydaje 1200 zeta na samą farbę
sookinsyn pisze:;) Jeszcze jedno. Według mnie potrzebujesz jakiegoś sensownego podkładu, nie maluj bezpośrednio na laminat, bo mogą się spełnić proroctwa tych co uważają że odpadnie
Po 4 latach po malowaniu najtańszym renolakiem w sprayu, nie znajdę ani jednego miejsca gdzie coś się złuszczyło
Rób testy i dawaj znać, bo może się okazać że to ciekawy patent
neeken pisze:Po 4 latach po malowaniu najtańszym renolakiem w sprayu, nie znajdę ani jednego miejsca gdzie coś się złuszczyło
malowałeś sprayem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości