Zgniłka mi się zachciało....
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Zgniłka mi się zachciało....
Poratujcie ludziska... Gmeram, szperam i nic. Oś padła, znaczy się wahacz wywinął za bardzo. I nie mogę takiej namierzyć. Pójdzie raczej do regeneracji, ale alternatywa mogłaby by być...
Ktoś kojarzy takie mocowanie? Zdjęcia mocowania, jakiegoś nr nabitego na osi, oraz najazdu...
Ktoś kojarzy takie mocowanie? Zdjęcia mocowania, jakiegoś nr nabitego na osi, oraz najazdu...
Re: Zgniłka mi się zachciało....
Kordę nic ciekawego co już wiesz Ci nie podpowiem, ale spróbuje pocieszyć że wydech w drodze powrotnej w skodzie otwarty się zrobił
Burstner Ventana 400 ts
N 126 NL
była - N 250
była NIEWIADÓW SKŁADANA ŁÓDŹ WĘDKARSKA TYP 10
N 126 NL
była - N 250
była NIEWIADÓW SKŁADANA ŁÓDŹ WĘDKARSKA TYP 10
Marcinku spróbuj uderzyć do gościa co prowadzi kemping szprot na Facebooku. Towaru ma sporo więc może znajdzie i taką oś.
naal pisze:Marcinku spróbuj uderzyć do gościa co prowadzi kemping szprot na Facebooku. Towaru ma sporo więc może znajdzie i taką oś.
Daj namiary. Nie mam pejsbuka.
https://m.olx.pl/oferta/kemping-szrot-p ... uxREw.html
Tu masz jedno z ich ogłoszeń więc i kontakt. Nie wiem czy nie mając konta widziałbyś profil na FB
Tu masz jedno z ich ogłoszeń więc i kontakt. Nie wiem czy nie mając konta widziałbyś profil na FB
naal pisze:https://m.olx.pl/oferta/kemping-szrot-przyczepa-eccles-elite-jade-zarejestrowana-CID5-IDuxREw.html
Thx
Oś wytargana, trochę więcej wiem. Ale... nic to nie zmienia. Nie ma takich... Namierzyłem jedną w Szwecji - na nasze 5tyś PLN. Chyba sobie daruję.
Może ktoś polecić firmę która regeneruje?
Może ktoś polecić firmę która regeneruje?
Oś zamontowana.Zgniłek stoi jak ...tralala A poważnie, podniosła się o około 4 cm, ładnie równo stoi. Jutro jazdy testowe i zobaczymy.
dzin1975 pisze:Oś zamontowana.Zgniłek stoi jak ...tralala A poważnie,podniosła się o około 4cm, ładnie równo stoi.Jutro jazdy testowe, i zobaczymy
I jak, regeneracja czy nowa?
Tabbert Sportiv 395/ Opel Insignia Sport Tourer
2020- 7 nocy 700km
2019-46nocy 1577km
2018-39 nocek 3963 km
2020- 7 nocy 700km
2019-46nocy 1577km
2018-39 nocek 3963 km
Regeneracja. Jak zrobię jazdę próbną to opiszę co i jak.
No to dawaj, dawaj. Jestem ciekawy gdzie, co, jak i dlaczego tak drogo
Koszt osi wyniósł mnie 580zł. Nowe nakrętki piast, przejrzenie szczęk no i wałki. Czas ok 4h, czyli praktycznie od ręki. Po założeniu tak jak pisałem, wszystko ok. Po przejechaniu ok 20km, z czego ok 10km szutrówkami z różnej wielkości dołkami, już nie jest tak różowo. Prawa strona siadła ok 1,5cm w stosunku do lewej. Prawa czyli ta która była padnięta. Nie ma tragedii, ale nie na to liczyłem. Tak jak napisałem, jest spora różnica, ok 4 cm na plus na całej wysokości.
Czy jestem hepi? Nie wiem, zobaczymy po jakimś dłuższym wyjeździe. Jeżeli po Bieszczadach klapnie bardziej, to reklamacja. Jeżeli nie, to chyba będę ganiał tak.
Czy jestem hepi? Nie wiem, zobaczymy po jakimś dłuższym wyjeździe. Jeżeli po Bieszczadach klapnie bardziej, to reklamacja. Jeżeli nie, to chyba będę ganiał tak.
dzin1975 pisze:Prawa strona siadła ok 1,5cm w stosunku do lewej.
Poczekaj, obserwuj. Trzeba trochę czasu żeby to się ułożyło. Jesteś pewien, że w ogóle siadła? Te 1,5 cm to wydaje mi się, że ciężko zmierzyć dokładnie.