Padły obietnice,że niewiadówka-terenówka będzie remontowana i wróci na drogi, więc Tomek jako osoba urzędowa stwierdził, że nie sprzeniewierzyliśmy się ideałom

TomekN126N pisze:Dżin, jeśli zaplucie się rosołem po komunikacie „kupiliśmy sandwicha” uważasz za akceptację, to zaakceptowałem pełną gębą![]()
Ale tylko dlatego, ze to okres przejściowy. No!!!
TomekN126N pisze:Dżin, jeśli zaplucie się rosołem po komunikacie „kupiliśmy sandwicha” uważasz za akceptację, to zaakceptowałem pełną gębą![]()
Ale tylko dlatego, ze to okres przejściowy. No!!!
dzin1975
Fanklubowicz
Re: Hydepark
Ta jasne! Zamiast pieprznąć talerzem przywalic focha i pojechać do domu, to uruchomiłeś piec, kuchenkę, i lodówkę.To jak to nazwać ? Nie akceptacja ?.
TomekN126N pisze:dzin1975
Fanklubowicz
Re: Hydepark
Ta jasne! Zamiast pieprznąć talerzem przywalic focha i pojechać do domu, to uruchomiłeś piec, kuchenkę, i lodówkę.To jak to nazwać ? Nie akceptacja ?.
Zdrajca!!! Kolega, ale zdrajca!!! A miała być pomoc koledze z fanklubu... Bierz się za zapiekankę i zebys mi tym festyniarskim zgniłkiem na asfalt nie wyjeżdżał
W teren możesz, bo się rozpadnie [emoji38]
Mam doświadczenie. Już nie raz mnie tu hejtowano za posiadanie zgniłka.TomekN126N pisze:Kurcze, Reflex mnie rozpracował...
A tak poważnie, to dzięki za spotkanie, fajnie było Was zobaczyć
TomekN126N pisze:A tak poważnie, to dzięki za spotkanie, fajnie było Was zobaczyć
naal pisze:Pozdro ze Smardzewic nad z. Sulejowskim
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości