"Przyczepy Niewiadów to nie stan posiadania, to stan umysłu. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że jak człowiek wjeżdża na pole kempingowe i widzi zachodnie przyczepy za kupę kasy, luksusowe i nie czuje, że czas na zmiany". Marek
Witaj! Kurde, bryke faktycznie masz wyczesaną Podoba mi się jak nic... wkońcu też jestem fordomaniakiem Już miałem 3, ale nieco nowsze i jakoś nie zamierzam zmienić marki
Pająk pisze:dziękuję za przywitanie na trasie można mnie spotkać też w takim zestawie
Rewelacja takiego zestawu u nas jeszcze nie było
Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop... Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
mieliśmy okazję przetestować nasz przedsionek nie jest jakiś wypasiony ale już wiem że przyczepa + przedsionek to jest to i na przyszły sezon upoluję sobie większy i zamknięty.
Niewiadówkodystansonocy w 2016: 31 / 2689 km Niewiadówkodystansonocy w 2017: 12 / 650 km Niewiadówkodystansonocy w 2018: 27 / 4200 km Niewiadówkodystansonocy w 2019: 22 / 1580 km dystansonocy w 2020: 17 / 2920 km dystansonocy w 2022: 4 /126