Murano pisze:zawyżają przebiegi.
Jeżdżę w firmie dwoma autami, obydwa miały wymieniane opony na ciągnącej osi po 550 tys km. Na przedniej ok 400 tys. Tacho nigdy nie zawyża.
Murano pisze:zawyżają przebiegi.
Romlas pisze: Tacho nigdy nie zawyża.
tantalos pisze:Romlas pisze: Tacho nigdy nie zawyża.
Murano pisał to z przekąsem
Murano pisze:Romlas pisze:Tak myślałem że nie idzie o osobówkę...to zupełnie inna brocha.
U nas pół miliona to dopiero opony są do wymiany, a osobówki to praktycznie zajechanie
Może tacho macie rozjechane i zawyżają przebiegi....
Chwalenie bez foty się nie liczy__ArroW__ pisze:W piątek zakupiłem nowy holownik, jest nim Volvo V50 2.0 136km w dieslu rok 2007
Nie no jasne, że tak. Póki co stoi już na warsztacie żeby gotowe odebrać, jak tylko będę w stanie to zrobię fotoreflexes pisze:Chwalenie bez foty się nie liczy__ArroW__ pisze:W piątek zakupiłem nowy holownik, jest nim Volvo V50 2.0 136km w dieslu rok 2007
dmb5 pisze:Murano pisze:Romlas pisze:Tak myślałem że nie idzie o osobówkę...to zupełnie inna brocha.
U nas pół miliona to dopiero opony są do wymiany, a osobówki to praktycznie zajechanie
Może tacho macie rozjechane i zawyżają przebiegi....
Murano tacho w ciężarówce jest co dwa lata legalizowane a legalizacje nie polega tylko na przyklejeniu nowej naklejki ale też kalibracji tacha
__ArroW__ pisze:W piątek zakupiłem nowy holownik, jest nim Volvo V50 2.0 136km w dieslu rok 2007
__ArroW__ pisze:Nie no jasne, że tak. Póki co stoi już na warsztacie żeby gotowe odebrać, jak tylko będę w stanie to zrobię fotoreflexes pisze:Chwalenie bez foty się nie liczy__ArroW__ pisze:W piątek zakupiłem nowy holownik, jest nim Volvo V50 2.0 136km w dieslu rok 2007![]()
PS. Jakieś foto z ogłoszenia udało. Mi się znaleźć
z1c00 pisze:A tak na powaznie to w koncu bedziesz mial gdzie spac jak w tym roku nie wyrobisz sie z remontem
Wróć do „Samochody Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości