a reszta wygląda przyzwoicie

dzin1975 pisze:Kasę masz ?-masz, przyczepa Twoja ?- Twoja. No to się nie patyczkuj tylko montuj. Najwyżej się się nie sprawdzi, i zdemontujesz. Znając Ciebie to zawsze gdzieś wykorzystasz, a że robota pali Ci się w rękach...
Fiacior75 pisze:dzin1975 pisze:Kasę masz ?-masz, przyczepa Twoja ?- Twoja. No to się nie patyczkuj tylko montuj. Najwyżej się się nie sprawdzi, i zdemontujesz. Znając Ciebie to zawsze gdzieś wykorzystasz, a że robota pali Ci się w rękach...
No zdemontować to już sie raczj nie da, napisałem zapytanie do sprzedawcy jaką mniej więcej temperature generuje to ustrojstwo i czy nie stopi gumolitu
Karolus pisze:Jeżeli myślisz o ociepleniu styropianem to ja będę robił to za pomocą granulatu styropianowego. To takie kulki do puf i mebli. Zasypie na równo a na górę koce ratownicze te srebrno złote. To mój pomysł nowatorski i ja tak będę robił u siebie - masz pewność że szczelnie ocieplone i brak docinania itp...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości