reflexes pisze: Przed jednym tylko muszę Cię ostrzec. To towarzystwo wciąga
I to jak

My z zona od 2 lat ukladamy urlop tak aby zaliczyc kazdy zlot i spotkac tych wyjatkowych ludzi

reflexes pisze: Przed jednym tylko muszę Cię ostrzec. To towarzystwo wciąga
Hahaha udało Ci się, ale grunt, że zawsze znajdzie się zajedwabisty dom opieki dla DawidaCornBlumenBlau pisze::mrgreen: No ale dzięki Arrow'owi zaczęła funkcjonować instytucja bezdomnego zlotowicza...
Po cichu muszę Cię ostrzec, piwo to oni piją...Miron EZD pisze:reflexes pisze:Nic z tych rzeczy. Lubimy się bawić ale nie tak.
Żartowałem!!! Ja też lubię piwo...
Się robireflexes pisze:No dobra to robimy grochówkę. Każdy zna jej skład więc niech przywiezie po garści składników i będzie gitarra!!!
reflexes pisze:No dobra to robimy grochówkę. Każdy zna jej skład więc niech przywiezie po garści składników i będzie gitarra!!!
No co Ty, wahałem się wahałem i przechylilem się na jedynie słuszną stronę__ArroW__ pisze:Trza zestaw zimowy zabrać i będzie ciepło
PS. Krzychu robisz postępy, nie piszesz, że się wahasz
Pozdr ArroW!
__ArroW__ pisze:W razie w również dysponuję palnikiem
Pozdr ArroW!
Czyli są postępy pogańskie [emoji38]krzysztof_cw pisze:No co Ty, wahałem się wahałem i przechylilem się na jedynie słuszną stronę__ArroW__ pisze:Trza zestaw zimowy zabrać i będzie ciepło
PS. Krzychu robisz postępy, nie piszesz, że się wahasz
Pozdr ArroW!
Ok to zabiorę na wszelki wypadek swój. Palnik bardzo fajny, ogień konkret.reflexes pisze:__ArroW__ pisze:W razie w również dysponuję palnikiem
Pozdr ArroW!
Super, właśnie dostałem smsa, że identyczny leży w paczkomacie [emoji38]
CornBlumenBlau pisze::mrgreen: No ale dzięki Arrow'owi zaczęła funkcjonować instytucja bezdomnego zlotowicza...
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości