Poradnik mały dla dużych
- 
				GrzegorzBruta
Re: Poradnik mały dla dużych
Oś na miejscu, felgi spasowałem i wszystko gra. Pozostaje je potem wypiaskować i pomalować proszkowo. 
Kolor ???

Kolor ???
- 
				dzin1975
Dla mnie czarny mat. No co ?  Podobają mi się takie felgi
  Podobają mi się takie felgi 

jacekz1986 pisze:Żebym nie dostał bana właśnie go opijamy w garażu ::) nowych holownik za 200 tys. zł. Dla tych co są bardzo zainteresowani.. niedługo zdjęcie z Niewiadówką
Pojechałeś z tym holownikiem

Pomimo miłości do niewiadówek, do takiej fury widziałbym małą airstream

...
https://www.google.pl/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8
To napisałem ja, dworek   

Ośka zapewne mięciutka, daj znać jak będzie się obijała bez amorków, 
co do tych stalówek to chyba biały proszek i jakiś mały niklowany kołpaczek od vw:)

co do tych stalówek to chyba biały proszek i jakiś mały niklowany kołpaczek od vw:)
- 
				GrzegorzBruta
dzin1975 pisze:Dla mnie czarny mat. No co ?Podobają mi się takie felgi
chyba tak zrobię albo czarny mat albo biały połysk
 zalezy co będzie taniej
 zalezy co będzie taniej 
- 
				GrzegorzBruta
tomtoy pisze:Ośka zapewne mięciutka, daj znać jak będzie się obijała bez amorków,
Dam znak na pewno. Myślę, że swoje wytrzyma. Coś właśnie myślałem z takimi kołpakami. Nie wiem, czy coś pod te felgi podejdzie z kołpaków.
- jacekz1986
GrzegorzBruta pisze:jacekz1986 pisze:Grzesiu przyjech holownik od kolegi właśnie go polerują ... tak jak miało być i jest Mustang
ten holownik i to ten sam holownik brał udział w teledysku ! Rejestracje MysłowiceNasi ludzie
Jest moc.
HEHEH Grzesiu ale wyczaiłeś brał udział w reklamie coca coli i jeździł po Katowicach
 teraz jest u nas w stajni:P
 teraz jest u nas w stajni:P- jacekz1986
jacekz1986 pisze:GrzegorzBruta pisze:jacekz1986 pisze:Grzesiu przyjech holownik od kolegi właśnie go polerują ... tak jak miało być i jest Mustang
ten holownik i to ten sam holownik brał udział w teledysku ! Rejestracje MysłowiceNasi ludzie
Jest moc.
HEHEH Grzesiu ale wyczaiłeś brał udział w reklamie coca coli i jeździł po Katowicachteraz jest u nas w stajni ... ja też z Mysłowic:P:P
- 
				GrzegorzBruta
Zimno i nie da się nic w środku z budka zrobic, to wziąłem się za środek. Tapicerka to dla mnie slina i jak juz pisałem, temat mi nie obcy i jak zwykle wszystko co robię, to robię dobrze, nawet przez skromność swą powiem tylko, że bardzo dobrze  

Nie ma lipy i nie będzie. Materace pod tyłek zrobione, nie jakaś gąbka od której mam już krzyż swój na agrafce 

Materiał ? Nie wiem co to za materiał ale coś podobnego do alcantary lyb zamszu. Szyte na miarę materaca, zamki pierwsza liga ( droższych nie było) Pod materacem antyposlizgowy materiał łapiący rzep! Koszt .........bezcenne
do tego oczywiście poduszki 

Ściegi od linijki 

Siedziska zrobione, jak mi nie spasują obicia pod szarą tapicerkę i zobaczę, że coś nie tak z kolorystyką, to uszyje sobie nowe. Jeszcze doszyję kilka poduszek w kolorze ecru ale to już jakimś wieczorem zimowym 

Muszę dokończyć teraz panele okienne i sufitowe. Potem zobaczycie cały środek jak grzegorz zrobił ( ziewa )
Mówię tylko, że potem czekam na fotki lepszej niewiadówki w środku z niecierpliwością (nudy )
Dlatego proszę śledzić temat, bo potem nie zobaczycie dłuuuugo nic lepszego w środku

Nie ma lipy i nie będzie. Materace pod tyłek zrobione, nie jakaś gąbka od której mam już krzyż swój na agrafce

Materiał ? Nie wiem co to za materiał ale coś podobnego do alcantary lyb zamszu. Szyte na miarę materaca, zamki pierwsza liga ( droższych nie było) Pod materacem antyposlizgowy materiał łapiący rzep! Koszt .........bezcenne

do tego oczywiście poduszki

Ściegi od linijki

Siedziska zrobione, jak mi nie spasują obicia pod szarą tapicerkę i zobaczę, że coś nie tak z kolorystyką, to uszyje sobie nowe. Jeszcze doszyję kilka poduszek w kolorze ecru ale to już jakimś wieczorem zimowym

Muszę dokończyć teraz panele okienne i sufitowe. Potem zobaczycie cały środek jak grzegorz zrobił ( ziewa )
Mówię tylko, że potem czekam na fotki lepszej niewiadówki w środku z niecierpliwością (nudy )
Dlatego proszę śledzić temat, bo potem nie zobaczycie dłuuuugo nic lepszego w środku

- 
				GrzegorzBruta
Byłem też za nowym linoleum na podlogę i chyba już mam obrany. Wzór ciekawy i bedzie pasował do całej reszty tapicerki.
Tanie to nie jest ale wzory jedna, jedyne i nie da się tego tak normalnie kupić. Rynek nasz to jeszcze raczkuje i jak chcesz mieć coś konkretnego, to musisz przekroczyć granice Wykładzina jest 3D i robi zajebisty efekt głębi
 Wykładzina jest 3D i robi zajebisty efekt głębi  Chodzi się po tym śmiesznie
 Chodzi się po tym śmiesznie  

Tanie to nie jest ale wzory jedna, jedyne i nie da się tego tak normalnie kupić. Rynek nasz to jeszcze raczkuje i jak chcesz mieć coś konkretnego, to musisz przekroczyć granice
 Wykładzina jest 3D i robi zajebisty efekt głębi
 Wykładzina jest 3D i robi zajebisty efekt głębi  Chodzi się po tym śmiesznie
 Chodzi się po tym śmiesznie  
Ale to prawdziwe.linoleum? Bo takiego ja nie widział?
Chciałem do mieszkania ale nie miałem poparcia:-(.
Teraz będę się męczył z dębową podłogą. Jak by się ktoś kiedyś pytał gdzie są 300 letnie dęby z parku miejskiego to może przyjść do mnie na kawę albo yerbe i zobaczyć, ( nie dla każdego letni huragan był stratą)

Teraz będę się męczył z dębową podłogą. Jak by się ktoś kiedyś pytał gdzie są 300 letnie dęby z parku miejskiego to może przyjść do mnie na kawę albo yerbe i zobaczyć, ( nie dla każdego letni huragan był stratą)
Paweł i Kinga. N250
						- 
				GrzegorzBruta
Romlas pisze:Ale to prawdziwe.linoleum? Bo takiego ja nie widział?
Każde linoleum jest sztuczne hehehe
To na zdjęciu jest jednak prawdziwe i nawet zapach ma taki sam. Cena z metra też prawdziwa aż oczy bolą

Linoleum to co innego jak pcv, dlatego cena inna.
I akurat prawdziwe linoleum jest bardziej naturalne i zdrowsze niż panele, nie mówiąc o innych zaletach.

I akurat prawdziwe linoleum jest bardziej naturalne i zdrowsze niż panele, nie mówiąc o innych zaletach.
Paweł i Kinga. N250
						- 
				GrzegorzBruta
Romlas pisze:Linoleum to co innego jak pcv, dlatego cena inna.
Ja juz dałem sobie spokój z rozmyślaniem typu ....za cienkie, za grube, za małe, za duże

Już swoje zrobiłem jeśli chodzi o uszczelnienie budki i teraz został mi tylko albo aż cały środek

Teraz to już mój żywioł i tylko praca
 Czym, jak i jaki kolor, zostawiam sobie samemu i jak zrobię, tak będę miał
 Czym, jak i jaki kolor, zostawiam sobie samemu i jak zrobię, tak będę miał  
 Dałem se siana z zastanawianiem się nad składem chemicznym i rozkładaniem wszystkiego na atomy
 Ma być zrobione, ma być wygodnie i ślicznie w mojej przyczepie a reszta mi "lotto"
 Ma być zrobione, ma być wygodnie i ślicznie w mojej przyczepie a reszta mi "lotto"  Rozmyślanie na temat lepkości farb, "trzymalności" klejonych elementów i doszukiwania się kraju pochodzenia nici, pozostawiam innym, bardziej dociekliwym
 Rozmyślanie na temat lepkości farb, "trzymalności" klejonych elementów i doszukiwania się kraju pochodzenia nici, pozostawiam innym, bardziej dociekliwym  Doktoratu z tego nie będę pisał i nie będę też latał przyczepą w kosmos.
 Doktoratu z tego nie będę pisał i nie będę też latał przyczepą w kosmos. Czytał postów na temat zabudowy środka też nie będę i nie będę słuchał na ten temat niczego i nikogo
 Nie odpowiadam też na pytania typu jaki klej, jaka farba, jaki zmywacz do paznokci ani nawet jakim młotkiem przybijałem cekiny
 Nie odpowiadam też na pytania typu jaki klej, jaka farba, jaki zmywacz do paznokci ani nawet jakim młotkiem przybijałem cekiny  
 Nie będę również odpowiadał na żadne pytania związane z wykonywaniem tego, co będzie można zobaczyć na fotkach.
Dlaczego ? Dlatego, że wszystko już napisałem wcześniej

Teraz jednak jestem na etapie kupna opon pod nowe "alusy" podjadę z rana do wulkanizatora i kupię
 Nie będę po nocach łaził jak dziad po necie i doczytywał się na temat "gum" i poznawał wszystkich producentów od a do z i słuchał potem wypowiedzi na temat tego jaki to błąd zrobiłem, bo miałem kupić Pirelli GT a nie Goodyear Vector
 Nie będę po nocach łaził jak dziad po necie i doczytywał się na temat "gum" i poznawał wszystkich producentów od a do z i słuchał potem wypowiedzi na temat tego jaki to błąd zrobiłem, bo miałem kupić Pirelli GT a nie Goodyear Vector  
 Wiem jedno, mają być okrągłe, czarne i nowe hehehe a resztę zostawiam kumplowi wulkanizatorowi hehehehe