Instrukcja do przedsionka do N126n
Re: Instrukcja do przedsionka do N126n
panowie zapomnieli o dziale Dokumentów i instrukcji spieszę przypomnieć...
http://www.fanklub-niewiadowek.com/niew ... ukcje.html
i jeszcze wersja gotowa do druku: http://www.fanklub-niewiadowek.com/link ... _druku.pdf
http://www.fanklub-niewiadowek.com/niew ... ukcje.html
i jeszcze wersja gotowa do druku: http://www.fanklub-niewiadowek.com/link ... _druku.pdf
Kurde, pojechałem na działkę rozłożyć przedsionek, ale zapomniałem instrukcji. Niemniej nie taki diabeł straszny - 20 minut i przedsionek już stał
Chyba niezły wynik jak na żółtodzioba, który nigdy przedsionka nie rozkładał
Zawsze miałem tylko daszki. Zabawa była przednia 
Stan przedsionka średni, ale jeszcze używać się da. Przednia ścianka najgorzej wygląda, boki i dach są OK.

Stan przedsionka średni, ale jeszcze używać się da. Przednia ścianka najgorzej wygląda, boki i dach są OK.

Michał , tak jest bardzo często ,że boki sa ok bo az tak ich nie sponiewiera słońce promienie słoneczne) jak ten przód , który najczęściej się podnosi i robi daszek( kol. Jędrus tak zawsze robi)
życie jak droga, kiedyś się kończy...
serek pisze:Michał , tak jest bardzo często ,że boki sa ok bo az tak ich nie sponiewiera słońce promienie słoneczne) jak ten przód , który najczęściej się podnosi i robi daszek( kol. Jędrus tak zawsze robi)
Dokładnie. Zauważyłem że Jędrek tak robił. Zresztą dwa maszty do tego też są.

szary11 pisze:serek pisze:Michał , tak jest bardzo często ,że boki sa ok bo az tak ich nie sponiewiera słońce promienie słoneczne) jak ten przód , który najczęściej się podnosi i robi daszek( kol. Jędrus tak zawsze robi)
Dokładnie. Zauważyłem że Jędrek tak robił. Zresztą dwa maszty do tego też są.
mieliśmy dokładnie taki sam przedsionek, niestety poległ, zostały mi resztki dachu

a ze ścianką przednią robiliśmy dokładnie to samo - tzn daszek p/słoneczny

ps co do szpilek i śledzi - szukałem czegoś mocniejszego do namiotu, bo oryginalne to rzeczywiście były szpilki
jeżeli macie gdzieś niedaleko skład metalowy - rurki, profile, drut zbrojeniowy itp
to warto tam zaglądnąć, mają kawałki fajnego drutu którym wiązane są paczki np zbrojeniówki
ja dostałem kupę żelastwa, potem młoteczek (są pogięte), piłka i ... można handlować szpilkami "sztormowymi" na allegro

a pan na składzie nawet na piwo nie chciał

była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
Cześć. Do mojej nowej budki dostałem tylko stelaż i w dodatku chyba niekompletny. Coś udało się z tego porozkładać ale raczej czegoś tu brakuje. 3 rurki idące do dachu przyczepy są zakończone plastikiem z dziurką. Dodaje fotki stelażu i niewiadówki przy okazji 
Czekam na podpowiedzi bo urlop za 10 dni i jeszcze trzeba dokupić materiał albo cały przedsionek

Czekam na podpowiedzi bo urlop za 10 dni i jeszcze trzeba dokupić materiał albo cały przedsionek

to jest kompletny stelaż... do modelu z odpinanymi bocznymi ściankami i wejściem we frontowej ściance
i nawet dobrze złożony
znaczy brakuje takich dwóch rurek dzięki którym robisz daszek z przedniej ścianki, ale to łatwo dokupić w sklepie turystycznym
i nawet dobrze złożony

znaczy brakuje takich dwóch rurek dzięki którym robisz daszek z przedniej ścianki, ale to łatwo dokupić w sklepie turystycznym
Dzięki Jędrek, trochę mi ulżyło bo kupno samego materiału nie jest tak kosztowne. Gość ma za 200zł trochę przybrudzony sam materiał bez rurek. Pozdrawiam i dzięki

Edit: Dodaję fotki tego przedsionka, jak widać jest trochę przybrudzony ale myślę że go ogarnę. Mogę mieć go za 250zł z wysyłką- może ciut taniej. Proszę o porady co o nim myślicie i zamawiam jak coś

Edit: Dodaję fotki tego przedsionka, jak widać jest trochę przybrudzony ale myślę że go ogarnę. Mogę mieć go za 250zł z wysyłką- może ciut taniej. Proszę o porady co o nim myślicie i zamawiam jak coś

i właśnie masz do takiego stelaż 
targuj się

targuj się

230zł, jutro będzie wysłany 

martini pisze:230zł, jutro będzie wysłany
Jakby nie spełniał Twoich oczekiwań to jako kompletny weźmiesz za niego 400-500 na allegro. Wystarczy postawić do budki i zrobić dobrą galerię

Dzięki Jędrku za porady