Miejsce spotkania to trzygwiazdkowy Kemping w Ciechocinku http://www.osir.ciechocinek.pl/camping---,1711,l1.html
Cennik dostępny na stronie. Zniżka powyżej 10 załóg - 10% ceny.
Ponieważ o tej porze roku w Ciechocinku nie wiele jest do roboty to ze swojej strony proponuję w sobotę przed południem zrobić spacerek do Warzelni Soli i ją zwiedzić. Wysłałem maila w tej sprawie do zarządcy muzeum i czekam na odpowiedź. Jak tylko coś dostanę to podam szczegóły.
Po powrocie proponuję wspólne gotowanie na świeżym powietrzu (jeżeli tylko pogoda pozwoli). Ja mam spory gar (na oko około 20 litrów), nie mam taboretu gazowego ale to nie problem, się załatwi. Wcześniej ustalamy co robimy, każdy przywozi jakiś wkład do gara albo robimy zrzutkę, kupujemy co potrzeba i wspólnie gotujemy, a później konsumujemy. Ze swojej strony proponuję żurek albo grochówkę ale oczywiście liczę na Wasze pomysły.
Wszelkie inne inicjatywy i pomysły mile widziane.
Tak dla przypomnienia:
Atrkacje Ciechocinek
Panorama Ciechocinek
Atrakcje Torunia
Zabytki Torunia
Trasy turystyczne po Toruniu
Audio przewodnik
Notka prawna

Spot jest luźnym spotkaniem użytkowników forum. Każdy z uczestników jest odpowiedzialny za siebie, swoją załogę oraz za zapewnienie opieki nad własnymi dziećmi. Spotykamy się w celu poznania i wspólnego spędzenia czasu. Organizator spotu ani zarząd forum nie są odpowiedzialni za brak prądu, ciepłej wody, złą pogodę, zachowanie innych uczestników i wszelkie inne nieprzewidziane zdarzenia, nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne straty finansowe, sprzętowe, za rzeczy zgubione lub skradzione oraz za uszczerbki na zdrowiu wynikające ze zdarzeń losowych lub działania osób trzecich

Dbając również o dobre imię naszego Forum proszę o nieeksponowanie gadżetów, strojów, organów i innych elementów które mogą wywoływać dwuznaczne skojarzenia przynajmniej w obecności dzieci, a najlepiej wcale. Osoby, które nie potrafią albo nie chcą się dostosować do ww. zasad proszę o poważne zastanowienie się nad sensem przyjazdu na spot.
P.S. Wiem, że spocik miał być w Święto Niepodległości ale mi ten termin nie pasuje więc proponuję inny. Mam nadzieję, że czasu jest na tyle dużo, że ewentualne plany urlopowe da się jeszcze zmienić.
Lista (kopiuj -> wklej - > dopisz):
1. reflexes (2+2)
2. Krzysztof_cw (2)
3. ArroW (2)
4. RAFALSKI (2)
5. vikadan (2)
6. Nacia&CBB (2)
7. UCIEK (4)
8. piotr05 (?)
9. Ruciak76 (2+2)
10. z1c00 i Aga 89 (2)
11. Archie (1)