reflexes pisze:Ja gościa słuchać nie mogę. Jakoś mi jego sposób bycia nie leży. To moje subiektywne odczucie jednak wydawało mi się też, że żeby coś światu prezentować trzeba mieć dość ugruntowaną wiedzę w danym temacie. Tu obejrzałem kilka odcinków i wciąż się zastanawiam co to ma być. Gość jako ekspert karawaningu wypada blado a czasem nawet śmiesznie. Czasem prezentuje rozwiązania które mogą kosztować kogoś życie (przerabianie kątówka butli gazowej) więc proponowałbym oglądać to raczej z lekkim przymrużeniem oka.
Ja mam mieszane odczucia. Koleś nie wie nic o temacie ale kreuje się na eksperta. Dla mnie to słabe. Ja tutaj też czasem udzielam komuś rad, ale jak wiem co mówię, albo zaznaczam że "tak myślę". Gdyby on nie udawał znawcy, byłby to sympatyczny kanał.
Mówiąc wprost kolo czasem pie***** takie głupoty że nie wiem

Oczywiście każdy może się mylić albo czegoś nie wiedzieć, ale gdyby przed nagraniem się dowiedział i powiedział o czymś rzetelnie to by lepiej wypadło.
Z drugiej strony ogólnie budzi moja sympatię, choć styl bycia nie mój. Ma sympatycznego tatę i fajnie że razem działają.
Inna rzecz, że wstrzelił się w niszę - jakby taki vlog o niewiadówce powstał - od zakupu przez remont do wyjazdu - byłoby fajne.
Mam jeszcze inne przemyślenie w podobnym temacie ale to innym razem