Sierpniowy Długi Weekend
- stachu_gda
- Fanklubowicz
Re: Sierpniowy Długi Weekend
Panie i panowie - gdybyście zechcieli się spotkać jednak bardziej na Kaszubach, to w mojej wioseczce w długi weekend odbędzie się fajna impreza:
http://przywidz.pl/wydarzenia/2839-rock ... tiwal-2017
W Przywidzu jest przyzwoity kemping, jeziora, i inne atrakcje. Raczej nikt by się nie nudził.
To tak tylko sygnalizuję, bo nie chcę Wam psuć planów co do miejscówki.
http://przywidz.pl/wydarzenia/2839-rock ... tiwal-2017
W Przywidzu jest przyzwoity kemping, jeziora, i inne atrakcje. Raczej nikt by się nie nudził.
To tak tylko sygnalizuję, bo nie chcę Wam psuć planów co do miejscówki.
Bardzo fajna propozycja. Marcin, może jednak złożysz ten przedsionek?
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
-
- Fanklubowicz
Powiem że jezioro 1 klasy czystości do mnie przemawia a co do atrakcji to i tak jakoś na tego typu spotach nie mam siły zwiedzać a i do jazdy samochodem się nie nadaję. Taka specyfika spotkania. 

Ja się nie upieram, ale propozycja Stach bardzo fajna. Pojadę tam gdzie większość.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Więc ja zostawiam decyzję większości.
Do Koczały chciałbym w tygodniu zawitać, wracać się znowu na Kaszuby....średnio
Ale jeszcze przeanalizuje propozycję Stacha bo może zamiast Koczały...
Do Koczały chciałbym w tygodniu zawitać, wracać się znowu na Kaszuby....średnio

Ale jeszcze przeanalizuje propozycję Stacha bo może zamiast Koczały...
- stachu_gda
- Fanklubowicz
Nas jak pisałem wcześniej tak czy siak raczej nie będzie, nie namawiam sami zdecydujcie w głosowaniu
, ale gdybyście się zdecydowali na Przywidz to po prostu polecam okolicę i tym którzy zechcą się poszwendać po okolicy na pewno podpowiem co warto zobaczyć.

No ten Przywidz ciekawy, szczególpnie w ten łikend
Tylko domków już nie ma...
Paweł i Kinga. N250
Romlas pisze:No ten Przywidz ciekawy, szczególpnie w ten łikend
Bo trza mieć swój!

Weź się do roboty i działaj! Ino gadasz, piszesz a nic się nie dzieje...

Tyle spotkań cię ominie...

Murano pisze:Bo trza mieć swój
Najgorsze w tym co piszesz to to że masz rację, ale nie miałem sprzedawać mieszkania i mercedesa, nie miałem kupować Rodos, nie miałem zmieniać osobówki na co dzień... A tu tyle się wydarzyło że bania mała, dopiero od Sobieszewa mam taki niby luz, a niestety w wakacje mam tylko 4 tyg w domu, więc trzeba z dzieciakami to wykorzystać... Ale dziś koniec trasy, wracam, jak Michał nie podejmie rękawicy to Was może zaskoczę.
Paweł i Kinga. N250
Murano.Napisz cos wiecej o tej Koczale,nazwa fajna .Sory ze sie wyreczam Toba ,ale jakos nie chce mi sie
szukac w necie.A wydaje mi sie ze wreszcie od polowy sierpnia wreszcie bede mial urlop.Wypadalo
by wiec wyruszyc nowym nabytkiem gdzies dalej od domu.
szukac w necie.A wydaje mi sie ze wreszcie od polowy sierpnia wreszcie bede mial urlop.Wypadalo
by wiec wyruszyc nowym nabytkiem gdzies dalej od domu.
- arturo1970
- Przyjaciel
Moja załoga w tym czasie będzie w krynicy morskiej więc może dołączymy do grupy
http://www.koczala.pl/turystow/baza-wyp ... rem-dymno/
Koczała to fajny kemping zrobiony kilka lat temu za unijną kasę. Gmina pobiera jakieś symboliczne opłaty. Kemping leży nad jez. Dymno. Jeziorko jest bardzo czyste. Na miejscu można wypożyczyć kajaki, zrobić ognicho, skoczyć na grzyby itp. Rybki też można łowić ale nie wiem czyja to woda i jak wygląda sprawa pozwoleń, bo nie korzystałem.
Koczała to fajny kemping zrobiony kilka lat temu za unijną kasę. Gmina pobiera jakieś symboliczne opłaty. Kemping leży nad jez. Dymno. Jeziorko jest bardzo czyste. Na miejscu można wypożyczyć kajaki, zrobić ognicho, skoczyć na grzyby itp. Rybki też można łowić ale nie wiem czyja to woda i jak wygląda sprawa pozwoleń, bo nie korzystałem.
Jezioro,czysta woda,ryby i las jestesmy za .A cana za kampera powala na kolana.
Cena jest bardzo atrakcyjna ale to powoduje też spory tłok niestety. 2 lata temu jak tam byliśmy to w tygodniu było względnie ale w weekend full. Ciężko było przejść. Fakt, że wtedy też były mega upały i inna część sezonu więc trudno się dziwić, że ludzie ciągneli do wody.
Skoro jest kilka załóg chętnych to dobrze by było jakbyś Marcin zaklepał miejscówki jak tam dojedziesz.
Skoro jest kilka załóg chętnych to dobrze by było jakbyś Marcin zaklepał miejscówki jak tam dojedziesz.
Dzieki za info.Rzeczywiscie miejsce warte zasiedzenia,na jakies dwa trzy dni i dalej w droge ,gdzie oczy poniosa.
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”