Rejestacja przyczepy

czyli wszystko to, co nie pasuje do powyższych ...
Awatar użytkownika
ddkrzysztof
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: Rejestacja przyczepy

Postautor: ddkrzysztof » sobota, 16 maja 2009, 06:26

rafał pisze:Już po krzyku rejestracja dokonana zabolało mnie 120 zł jeszcze aneks do polisy i do lipca spokój , ale 2 godzinki trzeba było odstać . Około 8 twardy dowód i wszystko z głowy .Podatku nie płaciłem bo miałem fakturę vat i podatek odprowadza sprzedający , w moim przypadku komis .

Z komisami już tak jest a u mnie nawet zarejestrowali za mnie ogonek tzn. oni załatwili a ja tylko na 15 min. i po krzyku.
Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...

Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)

Awatar użytkownika
rafał
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: rafał » sobota, 16 maja 2009, 07:35

To Cisi.e panie kolego udało . W Nowym Sączu są niemrawi urzędnicy mający potencjalnego petenta głęboko w 4 literach . A po za tym wczoraj była kolejka ludzi rejestrujących co popadnie , co gorsza były czynne tylko 4 okienka . Dobrze że miasto ma gdzie indziej a reszta powiatu w starostwie bo w przeciwnym wypadku byłby tłok .
Szanuj szefa swego możesz mieć gorszego (uwaga mi się nie sprawdzło teraz mam dobrego szefa !!!!!! ) . Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk a rośnie popyt na święty spokój . Jak się nie ma co się lubi to się z........a żeby to mieć .

Awatar użytkownika
ddkrzysztof
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: ddkrzysztof » sobota, 16 maja 2009, 07:48

U nas jest ze 50 stanowisk albo i więcej a i tak trzxeba oddstać swoje. Dobrze że niektórzy sprzedawcy mają swoje wtyczki :lol:
Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...

Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)

Wróć do „Pozostałe”