My też już od jakiegoś czasu w domu ale dopiero teraz jest chwila na napisanie kilku słów.
Oczywiście w pełnej rozciągłości przyłączam się do podziękowań które złożył Stachu. Dziękuję bardzo. Bez Was by się to nie udało.
Dodam tylko, że udało się zrealizować prawie wszystko co było zaplanowane.
W kwestii bardziej formalnej chciałbym rozliczyć opłatę zlotową.
Ogółem zostało zebrane 750 zł.
559,16 zł kosztowały wszystkie nagrody na loterię i świecące bransoletki, które rozdawaliśmy na biesiadzie.
80 zł kosztował baner zlotowy.
Pozostałe 110,14 zł w najbliższych dniach przeleję na konto FKN.
Pozostałe rzeczy zostały pozyskane od sponsorów lub wykonane (lub kupione) przez nas i kolegę Raflaskiego.
Na tym bilans zakończono.
Chciałbym jeszcze poruszyć kwestię, która spędza sen z powiek kolegom z sąsiedniego forum.
Ani FKN ani organizatorzy zlotu nie mają nic wspólnego z sytuacją którą komentujecie u siebie i na stronie PC. Na zlocie było 2 organizatorów i około 150 uczestników. Jeżeli kiedyś uda się Wam zorganizować taki duży zlot (w co wątpię patrząc na ilość aktywnych uczestników waszego forum/bloga) to przekonacie się, że dwie osoby nie są w stanie być wszędzie. Jedyny brak profesjonalizmu wykazał pan z gazety, który takich zdjęć wrzucić nie powinien. Nie udawajcie takich świętych i pruderyjnych. Nie jest to mój pierwszy zlot/spot i za każdym razem dzieje się "coś" co powinno zostać tylko wśród uczestników. Ten żart może nie jest najbardziej wysmakowany ale mając dwójkę dzieci wiem, że nie mają pojęcia co to jest, do czego służy.
Poza tym proszę administratora niewiadówki.pl o nierozpowszechnianie nieprawdziwych informacji. Pozwolę sobie zacytować.
Jednak dobrze że na ten zlot
Fanklubu Niewiadówek
nie pozwolono nam wjechać.
Jest to wierutne kłamstwo, bo oryginalna, moja wypowiedź w tej kwestii brzmiała tak:
Oficjalnego zaproszenia nie będzie, bo wtedy trzeba by również zaprosić kilka innych for/klubów z którymi mniej lub bardziej FKN jest związany, a niestety na to w Sobieszewie nie ma warunków. Oczywiście jeżeli ktoś z niewiadówki.pl do nas wpadnie na pewno go nie pogonimy, a wręcz przeciwnie postaramy się żeby się z nami dobrze bawił. Z tego co widziałem to jednak zainteresowanie na n.pl jest żadne.
Nikt nigdy nie zabronił Wam przyjechać na nasz zlot. Nie wiem czy powodem "szukania dziury w całym" po raz kolejny jest zazdrość, że kolejny raz udało się nam zrobić fajne spotkanie, które zostało zauważone też poza FKNem, zwykłe ludzka złośliwość czy frustracja z jakiegoś powodu ale proponuję zająć się rozwoje swojego forum czy raczej bloga, bo podobno jest to Forum Miłośników Przyczep Niewiadów i Karawaningu, a nie Forum Hejtu na FKN.
Powyższe jest moim prywatnym zdaniem. Zespół moderacyjny i administratorzy FKN oraz drugi organizator nie mają z tym nic wspólnego. Jeżeli moja wypowiedź łamie regulamin to z pokorą przyjmę stosowną karę.