Zastąpią ją skrzynie pod łóżkiem piętrowym.

Zmodernizowane zostaną także skrzynie pod łóżkami.
Dzięki za pochwały

Niedługo dodam kolejne foty.
Pozdrawiam Traveler
kotek pisze:W kuferku nie będziesz miał gazu?
zbigu7 pisze:ja jestem juz po remoncie srodka kupilem najtansza wykladzine i kleilem ja na budapren wyszlo super az sam jestezm z siebie dumnywszystkim zaczynajacym propomuje wyjmowac okna duzo latwiej jest dokladnie i estetycznie dokleic wykladzine później sznurek troche masla i okna wracaja na miejscacaly sufit zronilem z paneli plastykowych wszystkie meble szafki lozka robione od nowa koledzy i kolezanki nie chwale sie ale wyszlo super jedyny blad jaki popelnilem to nie wymienilem podlogi i teraz zaluje zostalo mi jeszcze wymiana listew w oknach a po sezonie malowanie jej od zewnatrz remont srodka wyniósł mnie okolo 750 pln
serek pisze:Widzę ,że paneli zastosowałeś...no ładnie będzie tylko trzeba dbać względem wilgotności...
Cony1 pisze:Jest ktoś wysoki, dla kogo szerokość 126 e jest też krótkawa?
Zastanawiam się, czy trzeba będzie nogi podkulać, czy też łóżko jakoś inaczej rozwiązać.
Cony1
serek pisze:Waiesz "Cony1" co do wzrostu to ja mam 193 cm i wiem co to znaczy w naszych niewiadówkach a mam enke , tak więc i tak się mam lepiej , ale z łózkiem faktycznie jest kłopot ...ale jakośc się wysypiam i spie na wersji orginalnej ... łóżka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości