Małżonek za nic nowej "starej" nie chce mi kupić

Pozdrawiam Globusowa

ruciak76 pisze:Uważam że światła jest wystarczająco by funkcjonować przed przyczepą, testy odbyły się na tegorocznej Majówce w Kotlinie Kłodzkiej
Globusy pisze:Kondziu musimy koniecznie obejrzeć "z bliska" te noszeObawiam się,że pomimo nadchodzących zmian w rodzinie...
Pozdrawiam Globusowa
Globusy pisze:Ekhm, bardzo dobrze zrozumiałeś Marcinco oczywiście będzie "widoczne" na zlocie jeśli dojedziemy
Wątku nie zaśmiecajmy bo nie o to nie o to
Globusy pisze:...Konrad czy możesz coś więcej o tej rurze schowku powiedzieć? To szara kanalizacyjna? Jakiej średnicy i długości?
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
ruciak76 pisze:Tak, jest to szara kanalizacyjna fi 110 pierwotnie miała być na całą szerokość przyczepy, ale ponieważ u mnie rama jest ze skośnymi podporami to kolidowała by z kluczem do podpór (trzeba było by przedłużać klucz), więc skróciłem rurę tak by można było podkręcić podpory standardowym kluczem.
cyran'o pisze:Dlatego sensownym rozwiązaniem jest montowanie takich rur za tylną osią.W niczym ono nie koliduje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości