RAFALSKI pisze:Fiacior75 pisze:Sprzedam moją przyczepę Niewiadów N126es z 1986roku ,tak moi drodzy czas na zmiany![]()
O kurczę, co to się stało? Zmiana na 132?
He he, od razu wiedziałem co jest grane

RAFALSKI pisze:Fiacior75 pisze:Sprzedam moją przyczepę Niewiadów N126es z 1986roku ,tak moi drodzy czas na zmiany![]()
kooba pisze:No brawo TyFarciarz z Ciebie pełna gębą
A poczciwy fiaciorek to może tyle szarpnąć na haku? Pytam o papiery bo jak zrobiłeś hak to zakładam, że faktycznie naczepę od tira możesz zapinać
Murano pisze:Trochę zdradzę usprawiedliwianie się Fiaciora przed tym że zmienia przyczepę a zapiekankę jak kupił to obiecywał jej dożywocie u niego...
Wiecie co mi godoł...?
"Kurde...chopie, jo jes duży, [piiiiiiiiiiiii], my się nie mieszczymy w zapiekance...Przez to ta się trafiła....":-)koniec cytatu
A moja żona każe mi schudnąć...!!!![]()
![]()
Mam nadzieję, że Marek się nie obrazi za cytat...Trochę się znamy i różne psikusy robimy, nie przyjacielu?
Teraz już oficjalnie - WIELKIE JAK HOŁDA W SZCZYGŁOWICACH GRATULACJE!!!
RAFALSKI pisze:RAFALSKI pisze:Fiacior75 pisze:Sprzedam moją przyczepę Niewiadów N126es z 1986roku ,tak moi drodzy czas na zmiany![]()
He he, od razu wiedziałem co jest graneNo Panie, gratulacje, ładna sztuka
Jak wszystko w dobrym stanie (głównie meble) to mam nadzieję, że poza dopasowaniem "pod siebie", uszanujesz oryginał i nie będziesz robił tej przyczepy "na nowoczesny dizajn"
Powodzenia!
reflexes pisze:Bogatemu to i byk się ocieli.
Gratuluje zakupu. Piękna sztuka.
Fiacior75 pisze:No musiałem odciąć fabryczne szpileczki M8 rozwiercić otwór i wpakować porządne śruby M10/8.8a fiat ma DMC 1000kg z najazdem.
Fiacior75 pisze:Koba a ty przypadkiem nie wiesz ile waży rama od 132??? Bez osprzętu tak do ocynkowana chce wiedzieć .
kooba pisze:Fiacior75 pisze:No musiałem odciąć fabryczne szpileczki M8 rozwiercić otwór i wpakować porządne śruby M10/8.8a fiat ma DMC 1000kg z najazdem.
Ale dałeś tam jeszcze jakieś płaskowniki czy zostawiłeś w samą podłogę tak jak było?Fiacior75 pisze:Koba a ty przypadkiem nie wiesz ile waży rama od 132??? Bez osprzętu tak do ocynkowana chce wiedzieć .
Około 100 kg
vvarrior pisze:(...) Wszedł w 1794 do sklepu i se kupił... na wypasie (...)
Fiacior75 pisze:Koba a ty przypadkiem nie wiesz ile waży rama od 132??? Bez osprzętu tak do ocynkowana chce wiedzieć .
Fiacior75 pisze:Rafalski ty to masz nosa odrazy strzeliłeś w 10
Fiacior75 pisze:A powiedzcie mi czy faktycznie w drzwiach był zamek zwykły łucznik taki jak w domu???
Fiacior75 pisze:to co drzwi bez klamki??? To jak tu przyciągnąć je od środka żeby zamknąć?
Fiacior75 pisze:A powiedzcie mi czy faktycznie w drzwiach był zamek zwykły łucznik taki jak w domu???
Acha poprzedni właściciel powiedział że taki zamek zwykły łucznik tam siedział ale się rozpadł i wstawił kłódki,uchwytu od środka na drzwiach to też fabrycznie nie było ,to co drzwi bez klamki??? To jak tu przyciągnąć je od środka żeby zamknąć?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości