CornBlumenBlau pisze:Dynkę to Ty masz Tomasz nie od parady. Muszę nad takim sprzętem pomyśleć.
Ja pierdziu...!

Tomek szacunek!
CornBlumenBlau pisze:Dynkę to Ty masz Tomasz nie od parady. Muszę nad takim sprzętem pomyśleć.
desperos pisze:Ale druciarstwo![]()
![]()
![]()
Mam gdzieś kiepsko działającą gofrownice
Ciekawe czy by działało
vvarrior pisze:No piękna sprawa. Ostatnio po remoncie elektryki na naszym RODOS został przydział 10A na działkę wiec gazujemy co się da a tu jestwłaśnie bardzo słuszna koncepcja. Gratulacje. Jutro Ania jedzie do teściów i tam podobno też coś nie działa:D Więc jeśli mogę to pomysła ukradnę. W Juli są prodiże stawiane na gaz...
reflexes pisze: pizzę raczej tak.
Romlas pisze: I poproszę gazownika o wyprowadzenie przyłącza do gazu... Rozwiąże to dużo spraw,
reflexes pisze: Rafalski na Mazurach mówił, że 3 wieczorne grillowania wciągnęły mu około 3 kg gazu
reflexes pisze:Trzeba zrobić grilla i pomiary zużycia gazu
reflexes pisze:Już ważyć nie muszę, przecież jest naklejka.
520154154_2_1000x700_grill-gazowy-turystyczny-bezdymny-landmann-kamping-dodaj-zdjecia_rev007.jpg
340 g/h grillowania przy 50 mbarach reduktorze. Grill duży więc jeden wsad to spokojnie dla 4-6 osób kolacja będzie, czas pieczenia zależny od zawartości ale myślę, że w godzinę się wyrobi ze wszystkim. Czyli bez tragedii. Codziennie robić nie będziemy więc na 2 kg kilka biesiad ogramy ale trzeba pomyśleć o wymianie dwójki na trójkę albo piątkę i będzie gitarra
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości