DIZZY pisze:Rafalski - jak napiszesz to i poczytać i pooglądać duża przyjemność
Jakoś tak wychodzi

reflexes pisze:nawigacja nas wysterowała na jakieś lokalne drogi to byłem zmasakrowany. Wąsko, mega dziury, a czasem ciężko było rozpoznać czy to asfalt czy gruntówka.
Mniej więcej tak to wygląda, choć są ładne odcinki.
reflexes pisze:Z budą nie chciałbym tam jechać.
Jak to mówią, cel uświęca środki

reflexes pisze:Ja jadę po pracy i chcę jak najszybciej dojechać więc nic innego jak DK16 nie wchodzi w grę.
Wiem, ale pomyślałem o Stachach, jeśli wyruszą wieczorem to odpada ale jeśli w sobotę to w sam raz żeby nie zmarnować czasu na samo przemieszczanie się.
reflexes pisze:Przy okazji, bo chyba wszystko wskazuje, że będziemy pierwsi na miejscu. Czy Ty masz tam jakąś rezerwację, czy mam coś mówić/zgłaszać w recepcji? Jakieś miejsce ulubione itp?
Nie wiem czy z1c00 nie będzie już w czwartek ale albo Oni albo Wy

Na polu nie mam jakiejś specjalnej, ulubionej miejscówki, choć zwykle ustawiam się na obrzeżach czyli przy trawiastym parkingu. Jak dojedziesz na miejsce to załapiesz o co chodzi. Jeśli chodzi o recepcję to najlepiej zajedź sobie na parking pod dużym budynkiem świetlicy. Obok w jednym z domków letniskowych jest recepcja i Pani Zofia albo dziewczyny pokażą Ci gdzie można rozstawiać się z przyczepą.