Wyszperane na Allegro...
Re: wyszperane na allegro...
Za 3000 ją biorę.Duże prawdopodobieństwo odbudowy ramy no i 2 szyby do wymiany.O dużo za dużo.
N126n
Remont eNki
Remont eNki
Marudzicie z tymi cenami jak biedaki co nie stać ich na nowe . Niewiadów cały czas produkuje i ma się dobrze. Można kupować , nie ma żadnej reglamentacji. PRL się skończył . Czym tu się chwalić że ktoś kupił taniej niż najtaniej. Rozumiem jakbyście się chwalili kasą wydaną na remont . Może zmiana nazwy Fanklub Kup Najtaniej
Cena zawsze jest taka jaką klient jest w stanie zapłacić. Niewidzialna ręka rynku
Dla mnie robienie sobie filozofii życia z zakupów i czatowania na okazje to pomyłka . Mam marzenia to je realizuje .
Życzę czerpania przyjemności we własnoręcznie odremontowanej przyczepce w podróżach tych małych i tych dużych .

Cena zawsze jest taka jaką klient jest w stanie zapłacić. Niewidzialna ręka rynku

Dla mnie robienie sobie filozofii życia z zakupów i czatowania na okazje to pomyłka . Mam marzenia to je realizuje .
Życzę czerpania przyjemności we własnoręcznie odremontowanej przyczepce w podróżach tych małych i tych dużych .
- stachu_gda
- Fanklubowicz
sMAJSTER pisze:Marudzicie z tymi cenami jak biedaki co nie stać ich na nowe . Niewiadów cały czas produkuje i ma się dobrze. Można kupować , nie ma żadnej reglamentacji. PRL się skończył .
Rozumiem, że nie pijesz do tej N132 z Krosna

Ceny cenami, a sposób handlu to inna droga,
Wielu z Was (bo ja jeszcze nie) kupiło budki za 5-6nawet i więcej tyś. Wielu za 3 włożyli drugie tyle a czasem i więcej...więc nie chodzi chyba o dusigroszowanie. Ale sprzedaż budy do remontu w cenie po remoncie trochę chore.
Z tego co się orientuję i wiem z doświadczenia jak się chce drogo sprzedać to się wystawia wysoka cenę i czeka na kupca potem można korygować cenę w dół, a nie zawraca dupe normalnym ludzią. Nie czarujmy się, 20-30 letni niewiadów to żaden złoty grał ani Mercedes Hitlera. To jeden z tańszych i bardzo rozsądnych wyborów na przyczepke. I tylko tyle. Bo jakoś fanów z rocznikami przyczep powyżej 2010 to baaardzo mało albo wcale.... Pomijam hobbystów PRL gdzie to ma inne tło
Wielu z Was (bo ja jeszcze nie) kupiło budki za 5-6nawet i więcej tyś. Wielu za 3 włożyli drugie tyle a czasem i więcej...więc nie chodzi chyba o dusigroszowanie. Ale sprzedaż budy do remontu w cenie po remoncie trochę chore.
Z tego co się orientuję i wiem z doświadczenia jak się chce drogo sprzedać to się wystawia wysoka cenę i czeka na kupca potem można korygować cenę w dół, a nie zawraca dupe normalnym ludzią. Nie czarujmy się, 20-30 letni niewiadów to żaden złoty grał ani Mercedes Hitlera. To jeden z tańszych i bardzo rozsądnych wyborów na przyczepke. I tylko tyle. Bo jakoś fanów z rocznikami przyczep powyżej 2010 to baaardzo mało albo wcale.... Pomijam hobbystów PRL gdzie to ma inne tło
Paweł i Kinga. N250
Otóż to, ceny cenami, ale formy sprzedaży to obiektywnie słabe są w wykonaniu niektórych. Konkursy ofert, paziowanie o 2, 3, 4 stówy.
-
Ooo, miło, że są ludzie, którzy zrozumieli co miałem na myśli 

ttaber pisze:Otóż to, ceny cenami, ...
Właśnie to samo miałem na myśli w moich poprzednich postach.Taką samą rzecz można kupić za 100zł jak i za 500. Nikt nikomu nie zabroni.Ale właśnie sposób sprzedaży budzi kontrowersje jakby to był klasyk za milion dolców

Amen kooba

N126n
Remont eNki
Remont eNki
- __ArroW__
- Fanklubowicz
Szukał ktoś ostatnio podpór nowszego typu
http://sprzedajemy.pl/przyczepa-niewiad ... nr48509517
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach
2019 - 1311 km - 8 nocy

- Zielony
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
__ArroW__ pisze:Szukał ktoś ostatnio podpór nowszego typu
Ja szukałem, ale później kupiłem drugą przyczepę

__ArroW__ pisze:Szukał ktoś ostatnio podpór nowszego typu
Dziękuję za podpowiedź - jedną nabyłem.
Holownik: Volvo XC90
Na haku: n126n 1987r
Na haku: n126n 1987r
- __ArroW__
- Fanklubowicz
Nie ma za co [emoji6]
Pozdr ArroW!
Pozdr ArroW!
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
2019 - 1311 km - 8 nocy
2019 - 1311 km - 8 nocy

Towarowa GK-100
https://www.olx.pl/oferta/niewiadow- ... a60b693e43
https://www.olx.pl/oferta/niewiadow- ... a60b693e43
Niewiadów n121 '93 mydelniczka (09.2016-05.2020)
Re: wyszperane nawet allegro...
"
DO WIADOMOŚCI "FACHOFCÓW" I "ZNAFCÓW" Z FKN- u:
PRZYCZEPA SIĘ SPRZEDAŁA, A NOWY WŁAŚCICIEL JEST ZADOWOLONY."
Cytat z ogłoszenia N126n o której tu dyskutowalismi...
Szanowny "SPSZEDAFCO" ( przepraszam nie mogłem się powstrzymać)
Mam nadzieję i Koledzy z FKN na pewno też że uzyskałeś satysfakcjonującą kwotę że sprzedaży,
Nowemu nabywcy życzymy bezroblemowej eksploatacji, zadowolenia z przeprowadzonego remontu i wielu miłych wycieczki tworzących niezapomniane wspomnienia, Na pewno będzie tu mile widziany
Z Tobą Ogłoszeniodawco ja bym interesu nie zrobił i mam do tego prawo, no i tyle.
Cytat z ogłoszenia N126n o której tu dyskutowalismi...
Szanowny "SPSZEDAFCO" ( przepraszam nie mogłem się powstrzymać)
Mam nadzieję i Koledzy z FKN na pewno też że uzyskałeś satysfakcjonującą kwotę że sprzedaży,
Nowemu nabywcy życzymy bezroblemowej eksploatacji, zadowolenia z przeprowadzonego remontu i wielu miłych wycieczki tworzących niezapomniane wspomnienia, Na pewno będzie tu mile widziany
Z Tobą Ogłoszeniodawco ja bym interesu nie zrobił i mam do tego prawo, no i tyle.
Paweł i Kinga. N250
Re: wyszperane nawet allegro...
Romlas pisze:"
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n