kaiman pisze:A homologację jakąkolwiek to ma?
Chińczyk na kloszu napisał:
RESUN
RM-02
DOT SAE - A - 03
A997530
IA E4 023285
E4 oczywiście w kółku.
kaiman pisze:A homologację jakąkolwiek to ma?
stachu_gda pisze:
Ktoś z Polski kupił, pochwalił się na k.pl
Nie wiem czy ktoś od nas, czy nie.
sterciu pisze:stachu_gda pisze:
Ogolnie przeliczyłem sobie koszta , bo musiałbym sam jechać po nią więc dla mnie to niezbyt opłacalne się wydawało. W tą i na zad to z jakieś 2kzł na paliwo by trzeba było jadąc autolawetą bo inaczej to ciężko to przyciągnąć (brak tablic rej.), a na autolawecie to żagiel spory i spalanie spore zapewne. Także licząc wszystkie koszty to wyszła by możne z 3500zl z transportem. To by się opłacało jakby ktoś to przy okazji jadąc do pl przyciągnął , tylko nie wiem jak z ciągnięciem autem na polskich blachach by było , bo przyczepy lekkie w Holandii mają ten sam numer rejestracyjny co holownik który ją ciągnie....
lucas_ka pisze:Od "Was" i nie od was
Kiedyś miałem konto na fkn ale mi usunięto chyba za to że się przez jakiś czas nie logowałem, a założeni nowego i akceptacja to u "was" trwa prawie tydzień. Obrady jakieś specjalne ?
Romlas pisze:Się wybredny sprzedający trafił, i jeszcze zdjęcia kalkulatorem zrobione
Romlas pisze:Ja mam wrażenie sądowania rynku,albo szukania jelenia, towar nie jest aż tak deficytem aby się o niego bić. Ale może komuś się uda dobrze kupic
stachu_gda pisze:https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-niewiadow-n-126n-kemping-CID5-IDkkW8E.html
Jak tam, negocjujecie z panem sprzedającym? Bo trwa rzekomo licytacja przez PW na OLX coś jak Allegro.
tantalos pisze:Zamieniłem z facetem(?) kilka maili. Generalnie odpowiedzi na poziomie gimbazy.Pisał że ma oferty od 4000 wzwyż.Zamiast zrobić aukcję na allegro i wiadomo o co chodzi to bawi się w pisanie.Generalnie Enka ładna ale podejście gościa beznadziejne.Mam wrażenie że to zabawa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości