stachu_gda pisze:Panowie i panie, to nieuczciwe, Wy sobie przedłużycie zlot a ja będę musiał już w poniedziałek do pracy
A pracodawca nie jest jeszcze w klubie?
...i dlaczego?

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
stachu_gda pisze:Panowie i panie, to nieuczciwe, Wy sobie przedłużycie zlot a ja będę musiał już w poniedziałek do pracy
z1c00 pisze:Z tego co wiem to muzeum ma byc czynne juz od marca
Murano pisze:z1c00 pisze:Z tego co wiem to muzeum ma byc czynne juz od marca
Muzeum to już jest otwarte.
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
misha22 pisze:Wszyscy wiedzą, że domki trzeba rezerwować. Ale może nie wszyscy wiedzą, że bardzo blisko jest wieża widokowa zbiornika wody Kazimierz. Pan z kempingu powiedział ze warto się tam znaleźć ale trudno się dostać bez rezerwacji internetowej (http://www.giwk.pl). Każdego dnia wchodzi 4 grupy dziennie, każda po 15 osób. Pewnie wszyscy będą chcieli się tam wybrać. Może 1 email rezerwacyjny od organizatorów? Na wystepach grzecznosciowych pisałam ja, Magda
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
__ArroW__ pisze:
Mam zgodę o lepszejszej, nastawiam się na przyczepę i liczę, że na tyle uda mi się wykonać założoną realizację. Jak nie to będziemy kombinować
reflexes pisze:Byle okna były i podłoga to wrzucisz dmuchańca i już. Spać za dużo i tak nie będziecie
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości