A tu nie chodzi o jakiś snobing, po prostu chciałem zacząć przygodę z karawaningiem właśnie z Niewiadówką bo jawi się jako optymalny sprzęt na wypady z rodziną

nibyniebo pisze:Czyli rozumiem, że jak w kościele katolickim są odprawiane msze święte w intencji znalezienia dobrego męża / żony to może w intencji enki też by były
naal pisze:https://www.olx.pl/oferta/piec-do-przyczepy-kempingowej-gazowy-CID5-IDjvMxB.html#:3115b954ef
reflexes pisze:kaiman pisze:Kolejna n126n i znów zaczęta odbudowa i nie skończona...
https://www.olx.pl/oferta/niewiadow-n-1 ... 306c0d63e3
Ja 4 lata temu kupiłem skorupę N126N z wrzuconymi luzem meblami za mniej niż połowę tej ceny. Przerażające jest to jak ceny idą w górę. Chyba czas zacząć szukać okazji i postawić na podwórku, bo jak już dzieciaki przestaną z nami jeździć i będę chciał wrócić do N126N to wtedy okaz do kapitalnego remontu będzie kosztował z 10 tys.
reflexes pisze:Ja tylko czekam aż używki zaczną być droższe od nowych
reflexes pisze:Ja tylko czekam aż używki zaczną być droższe od nowych
ttaber pisze:reflexes pisze:Ja tylko czekam aż używki zaczną być droższe od nowych
Hehe. Już prawie tak było. Bodajże 10 letnia za 27 tyś. PLN była na olx/Allegro. Może jeszcze jest.
reflexes pisze: ... w ciul kasy, ...
reflexes pisze:ale obawiam się, że jak ta tapicerka dostanie słońca to spadnie po jednym sezonie.
kooba pisze:reflexes pisze:ale obawiam się, że jak ta tapicerka dostanie słońca to spadnie po jednym sezonie.
Ty to jednak optymista jesteśTapicerka to spadnie w drodze do domu jak tylko przyczepa spotka się z naszymi "równymi" drogami. Znam taki przypadek z historii i to nie tak dawnej.
kooba pisze:reflexes pisze:ale obawiam się, że jak ta tapicerka dostanie słońca to spadnie po jednym sezonie.
Ty to jednak optymista jesteśTapicerka to spadnie w drodze do domu jak tylko przyczepa spotka się z naszymi "równymi" drogami. Znam taki przypadek z historii i to nie tak dawnej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości