Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Hydepark
AudioBas pisze:A taki oto materiał znalazłem
Zbrodnia!
A tymczasem przyznać się kto mnie ubiegł i podkupił

Pan sprzedający powiedział że to ktoś do Niewiadówki...kupione a tu cisza jak po śmierci organisty.
vvarrior pisze:AudioBas pisze:A taki oto materiał znalazłem
Zbrodnia!
A tymczasem przyznać się kto mnie ubiegł i podkupiłtrumatica z trumaventem od sprzedającego z Bartąga?
Pan sprzedający powiedział że to ktoś do Niewiadówki...kupione a tu cisza jak po śmierci organisty.
Ale po co Ci trumawent na 230v
Jak to mówią kto pierwszy ten lepszy .Ty za to upolowałeś 132 z czego gratuluję.
A piecyk to nie ja.
Nie no komplet miał atrakcyjną cenę i to żart ale byłem ciekaw czy jest tu jakiś szczęściarz.
Wykręcono przez Taptalk z cyferblatu RWT "Bratek"

vvarrior pisze:Nie no komplet miał atrakcyjną cenę i to żart ale byłem ciekaw czy jest tu jakiś szczęściarz.
Mysle ze w połowie grudnia będę miał fajny zestaw do sprzedania, jak będziesz zainteresowany...
Poproszę szczegóły na prv. W zasadzie to teraz szukamy dwóch zestawów więc jeśli ktoś ma to zakup hurtowy
.

- stachu_gda
- Fanklubowicz
Pozwólcie, że się podzielę swoim problemem... śniło mi się, że Bonaterm puszcza i mi wykładzina odchodzi ze ścian, gorzej niż ta oryginalna 

Heh mnie "wczoraj w nocy" zamknęli do więzienia i w ogóle nie mogłem remontować budy.

Widać, że Wam wyjazdów brakuje i szukacie sobie problemów na siłę 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- stachu_gda
- Fanklubowicz
reflexes pisze:Widać, że Wam wyjazdów brakuje i szukacie sobie problemów na siłę
Tomek nie wymądrzaj się, Ty już z budą na zimę skapitulowałeś a ja nie

Ja się nie wymądrzam tylko stwierdzam fakty
. Z drugiej strony bardzo Wam zazdroszczę, bo ja spać nie mogę w ogóle
. A z przyczepą to nie mów hop, bo moja wciąż jest gotowa do wyjazdu. Co prawda mam w planie ją w końcu przykryć ale musi najpierw śnieg stopnieć. Wszystko tylko przez to, że w domu nikt o wyjeździe nie chce już słuchać.
Dodam tylko, że druga edycja ferii nad Bałtykiem ogłoszona na k.pl bardzo mi się podoba. Szkoda tylko, że ferie w pomorskim są w innym terminie.

Dodam tylko, że druga edycja ferii nad Bałtykiem ogłoszona na k.pl bardzo mi się podoba. Szkoda tylko, że ferie w pomorskim są w innym terminie.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n

Wymęczone na tapata
Ostatni wyjazd Enką był w sierpniu a następny będzie w majówkę. Taaaaaka długa przerwa jest nie do zniesienia ,żona mówi że też już by gdzieś pojechała...Jednak tegoroczny sezon mieliśmy udany bo były aż 3 wyjazdy z przyczepą 

N126n
Remont eNki
Remont eNki
Re: RE: Re: Hydepark
tantalos pisze:Ostatni wyjazd Enką był w sierpniu a następny będzie w majówkę. Taaaaaka długa przerwa jest nie do zniesienia ,żona mówi że też już by gdzieś pojechała...Jednak tegoroczny sezon mieliśmy udany bo były aż 3 wyjazdy z przyczepą
Zasmucasz mnie

Jescze nie skończył sie 2016r a Wy już o 2017. Jescze zostało 3 tygodnie, jest pole do popisu 

Koncepcja deszczu zależna jest od człowieka.
Pesymistów olewa, na optymistów leci.
Pesymistów olewa, na optymistów leci.