VVarriory też dziekują choć dla nas jeszcze nie pora wyprowadzać sztandary;). Wpadł do nas Arrow na chwilke a my dalej dzielnie reprezentujemy FKN

Napisała VVarriorka

vvarrior pisze:
VVarriory też dziekują choć dla nas jeszcze nie pora wyprowadzać sztandary;). Wpadł do nas Arrow na chwilke a my dalej dzielnie reprezentujemy FKN.
Napisała VVarriorka.
Murano pisze:Renata - piękna koszulka!!! Ta "N"-ka jest boska!
125% normy każdego dnia!
MURANO
tantalos pisze:Nie no, Renata ta koszulka to normalnie wymiata!
woj205 pisze:... i już załuje ze spot sie skonczył
__ArroW__ pisze:... tak jestem zadowolony, że mogłem poznać tylu Wariatów kempingujących o tej porze,
cyran'o pisze: Podziękowania dla organizatora i uczestników.
vvarrior pisze:... a my dalej dzielnie reprezentujemy FKN.
reflexes pisze:woj205 pisze:... i już załuje ze spot sie skonczył
Wojtuś, nie smuć się tylko już myśl o następnym. Pomysłów w Ciechocinku padło kilka więc kto wie.
__ArroW__ pisze:jestem zadowolony, że mogłem poznać tylu Wariatów kempingujących o tej porze
CornBlumenBlau pisze:Było mega, wybrany kemping wraz z całą infrastrukturą ze świetlicą na czele po prostu wymiatał.
reflexes pisze:może ten listopadowy spocik wejść na stałe do kalendarza spotkań FKN-u.
RAFALSKI pisze:...czujemy, że stanie się to niedługo
reflexes pisze:RAFALSKI pisze:...czujemy, że stanie się to niedługo
Ja dzisiaj budę zacząłem szykować na zimowanie więc chyba dam jej trochę odpocząć. Sezon 2016 zamykam ale mam nadzieję, że nowy 2017 uda się zainaugurować jak najszybciej
Wpisanie listopadowego Ciechocinka w kalendarz spotkań FKN nastąpi jak tylko powstanie stosowny wątek na 2017.
__ArroW__ pisze:Czyli nie będzie mikołajkowego spotkania buuuuu, trzeba wpisać listopad/grudzień co by było od razu świąteczne skoro Ciechocinek to i sala do tego typu spotkania będzie idealna
CornBlumenBlau pisze:To mielibyśmy zakonczenie i rozpoczęcie sezonu w jednym...
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości